Ir al contenido

Actualidad

La Biblioteca de Crevillent reprén les seues sessions de contacontes amb una narració en anglés

La Biblioteca de Crevillent reprén les seues sessions de contacontes amb una narració en anglés

  • La Biblioteca Municipal Pública de Crevillent durà a terme un espectacle cultural i gratuït titulat “Dear Zoo” per als més joves el divendres 16 de setembre a les 18:00h.

Crevillent (15/09/2022).- Divendres que ve, dia 16 de setembre, a les 18:00h. a la Biblioteca Municial de Crevillent, es realitzarà un espectacle per als més xicotets a càrrec de la creadora Pauline Oyoo. Aquest espectacle consisteix en un contacontes per a públic infantil i en anglés titulat “Dear Zoo”.

La sessió de contacontes té una història que fa que xiquets i xiquetes hi participen, ajudant així a empatitzar amb el protagonista i treballant d'aquesta manera les seues competències actitudinals. A més, la narració és en anglés per la qual cosa també poden enriquir el seu vocabulari i fomentar l'interés a aprendre noves llegües.

L'activitat tindrà lloc el divendres dia 16 a les 18:00h. a la Biblioteca Municipal de Crevillent i l'entrada serà lliure fins a completar l'aforament.

La Biblioteca de Crevillent retoma sus sesiones de cuentacuentos con una narración en inglés

  • La Biblioteca Municipal Pública de Crevillent llevará a cabo un espectáculo cultural y gratuito titulado “Dear Zoo” para los más jóvenes el viernes 16 de septiembre a las 18:00h.

Crevillent (15/09/2022).- El próximo viernes, día 16 de septiembre, a las 18:00h. en la Biblioteca Municial de Crevillent, se realizará un espectáculo para los más pequeños a cargo de la creadora Pauline Oyoo. Dicho espectáculo consiste en un cuentacuentos para público infantil y en inglés titulado “Dear Zoo”.

La sesión de cuentacuentos tiene una historia que hace que niños y niñas participen, ayudando así a empatizar con el protagonista y trabajando de este modo sus competencias actitudinales. Además, la narración es en inglés por lo que también pueden enriquecer su vocabulario y fomentar el interés en aprender nuevas leguas.

La actividad tendrá lugar el viernes día 16 a las 18:00h. en la Biblioteca Municipal de Crevillent y la entrada será libre hasta completar el aforo.