Ir al contenido

Agenda

EXPOSICIÓ “ELS TRESORS DE TUTANKAMON”

EXPOSICIÓ “ELS TRESORS DE TUTANKAMON”

DEL DIMARTS 31 DE GENER AL DILLUNS 20 DE MARÇ. Sala d’Exposicions de la planta baixa. EXPOSICIÓ “ELS TRESORS DE TUTANKAMON” Inauguració el dimarts 31 de gener a les 20:00 hores. Organitza: Regidoria de Cultura de l’Excm. Aj. de Crevillent i Fundació Sophia. __ DEL MARTES 31 DE ENERO AL LUNES 20 DE MARZO. Sala de Exposiciones planta baja. EXPOSICIÓN “LOS TESOROS DE TUTANKAMÓN” Inauguración el martes 31 de enero a las 20:00 horas. Organiza: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent y Fundación Sophía.

TALLER D’INICIACIÓ PER A L’ELABORACIÓ DE LA TÍPICA PALMA DE DIUMENGE DE RAMS.

TALLER D’INICIACIÓ PER A L’ELABORACIÓ DE LA TÍPICA PALMA DE DIUMENGE DE RAMS.

DIMARTS 3, 10, 17, 24 I 31. De 18:00 a 19:30 hores. Sala de Conferències. TALLER D’INICIACIÓ PER A L’ELABORACIÓ DE LA TÍPICA PALMA DE DIUMENGE DE RAMS.   Organitza i patrocina: Confraria de Jesús Triomfant i Regidoria de Cultura de l’Excm. Aj. de Crevillent. __ MARTES 3, 10, 17, 24 Y 31. De 18:00 h a 19:30 horas. Sala de Conferencias. TALLER DE INICIACIÓN PARA LA ELABORACIÓN DE LA TÍPICA PALMA DE DOMINGO DE RAMOS.   Organiza y patrocina: Cofradía de Jesús Triunfante y Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent.

TALLER D’ESPART “ANTONIO I MATILDE”.

TALLER D’ESPART “ANTONIO I MATILDE”.

DILLUNS  9, 16, 23 I 30. De 18:00 a 20:00 hores.  Sala de Conferències.   TALLER D’ESPART “ANTONIO I MATILDE”.   Organitzen: IES Macià Abela i Regidoria de Cultura de l’Excm. Aj. de Crevillent. __   LUNES  9,16, 23 Y 30. De 18:00 a 20:00 horas.  Sala de Conferencias.   TALLER DE ESPARTO “ANTONIO Y MATILDE”.   Organizan: IES Macià Abela y Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent.

TALLER DE TEATRE

TALLER DE TEATRE

DIMARTS 10, 17, 24 I 31. De 17:30 a 20:30. Saló d’Actes. TALLER DE TEATRE   Organitza i patrocina: Regidoria de Cultura. de l’Excm. Ajuntament de Crevillent. __ MARTES 10, 17, 24 Y 31. DE 17:30 a 20:30. Salón de Actos. TALLER DE TEATRO   Organiza y patrocina: Concejalía de Cultura. Excmo. Ayuntamiento de Crevillent.

REPRESENTACIÓ TEATRAL FEDERICO GARCÍA LORCA. POESÍA Y MEMORIA, A CÀRREC DE LA COMPANYIA DE TEATRE “CIA. ADÁN RODRÍGUEZ”.

REPRESENTACIÓ TEATRAL FEDERICO GARCÍA LORCA. POESÍA Y MEMORIA, A CÀRREC DE LA COMPANYIA DE TEATRE “CIA. ADÁN RODRÍGUEZ”.

DISSABTE 21. 20:00 hores. Saló d’Actes. REPRESENTACIÓ TEATRAL FEDERICO GARCÍA LORCA. POESÍA Y MEMORIA, A CÀRREC DE LA COMPANYIA DE TEATRE “CIA. ADÁN RODRÍGUEZ”. Aforament limitat. Públic familiar. Recollida prèvia d’entrades a la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”   Representació inclosa en l’XI Mostra de Teatre de Crevillent. Organitza i patrocina: Regidoria de Cultura de l’Excm. Aj. de Crevillent i l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant. __ SÁBADO 21. 20:00 horas. Salón de Actos. REPRESENTACIÓN TEATRAL FEDERICO GARCÍA LORCA. POESÍA Y MEMORIA. A CARGO DE LA COMPAÑÍA DE TEATRO “CIA. ADÁN RODRÍGUEZ”. Aforo limitado. Público familiar. Recogida previa de entradas en la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó” ...

REPRESENTACIÓ TEATRAL ARRUIXA, QUE PLOU, A CÀRREC DE LA COMPANYIA DE TEATRE “ELS TEATRER’S”.

REPRESENTACIÓ TEATRAL ARRUIXA, QUE PLOU, A CÀRREC DE LA COMPANYIA DE TEATRE “ELS TEATRER’S”.

DIVENDRES 27. 20:00 hores. Saló d’Actes REPRESENTACIÓ TEATRAL ARRUIXA, QUE PLOU, A CÀRREC DE LA COMPANYIA DE TEATRE “ELS TEATRER’S”. Aforament limitat. Públic adult. Recollida prèvia d’entrades a la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”   Representació inclosa en l’XI Mostra de Teatre de Crevillent. Organitza i patrocina: Regidoria de Cultura de l’Excm. Aj. de Crevillent i l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant ___ VIERNES 27. 20:00 horas. Salón de Actos REPRESENTACIÓN TEATRAL ARRUIXA, QUE PLOU, A CARGO DE LA COMPAÑÍA DE TEATRO “ELS TEATRER’S”. Aforo limitado. Público adulto. Recogida previa de entradas en la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”   Representación incluida en la  XI Muestra de Teatro de Crev...

“CONCERT DELS DIVENDRES”

“CONCERT DELS DIVENDRES”

DIVENDRES 3. 19:30 hores. Saló d’Actes. “CONCERT DELS DIVENDRES” A CÀRREC DE L’ACADÈMIA DE VIOLÍ “CORAZÓN MUSICAL” Organitza: Corazón Musical. __   VIERNES 3. 19:30 horas. Salón de Actos.   “CONCIERTO DE LOS VIERNES” A CARGO DE LA ACADEMIA DE VIOLÍN “CORAZÓN MUSICAL” Organizan: Corazón Musical.

TALLER DE BALL TRADICIONAL

TALLER DE BALL TRADICIONAL

DISSABTES  4 I 18 A LES 10:30 hores I DIVENDRES 10 I 24 A LES 17:30 hores.  Auditori.   TALLER DE BALL TRADICIONAL. Impartit per l’etnògraf Miquel Àngel Flores i Abat. Places limitades. Necessària inscripció prèvia a la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”.   Organitza i patrocina: Regidoria de Cultura de l’Excm. Aj. de Crevillent.   __ SÁBADOS  4 Y 18 A LAS 10:30 horas Y VIERNES 10 Y 24 A LAS 17:30 hor as.  Auditorio.   TALLER DE BAILE TRADICIONAL. Impartido por el etnógrafo Miquel Àngel Flores i Abat.   Plazas limitadas. Necesaria inscripción previa en la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”.   Organiza y patrocina: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent.