Ir al contenido

Agenda

EXPOSICIÓN “HITOS DE REALIDAD”, DE  GALO CABEZAS

EXPOSICIÓN “HITOS DE REALIDAD”, DE GALO CABEZAS

DEL DISSABTE 18 DE DESEMBRE FINS AL DIMECRES 19 DE GENER.  Sala d'Exposicions de la Plata Baixa.   EXPOSICIÓ “FITES DE REALITAT”, DE  GALO CABEZAS   Inauguració: dissabte 18 de desembre, a les 20 hores.   Organitza i patrocina: Regidoria de Cultura de l'Excm. Aj. de Crevillent. __   DEL SÁBADO 18 DE DICIEMBRE HASTA EL MIÉRCOLES 19 DE ENERO.  Sala de Exposiciones de la Plata Baja.   EXPOSICIÓN “HITOS DE REALIDAD”, DE  GALO CABEZAS   Inauguración: sábado 18 de diciembre, a las 20 horas.   Organiza y patrocina: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent.    

CONCERT DE NADALES, BOLERS I HAVANERES, A CÀRREC DEL COR AMISTAT.

CONCERT DE NADALES, BOLERS I HAVANERES, A CÀRREC DEL COR AMISTAT.

DISSABTE 18. 19.00 hores. Saló d'Actes.   CONCERT DE NADALES, BOLERS I HAVANERES, A CÀRREC DEL COR AMISTAT.   Director: Agustín Santacruz Riquelme   Aforament limitat. Recollida prèvia d'entrades a la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”   Organitza i patrocina:  Regidoria de Cultura de l'Excm. Aj. de Crevillent. __   SÁBADO 18. 19.00 horas. Salón de Actos.   CONCIERTO DE VILLANCICOS, BOLEROS Y HABANERAS, A CARGO DEL CORO AMISTAD.   Director: Agustín Santacruz Riquelme   Aforo limitado. Recogida previa de entradas en la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”     Organiza y patrocina:  Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent.    

TALLER D'ESPART “ANTONIO I MATILDE”.

TALLER D'ESPART “ANTONIO I MATILDE”.

DILLUNS  10, 17 i 24. De 18 a 20 hores.  Sala de Conferències.   TALLER D'ESPART “ANTONIO I MATILDE”.   Organitzen: IES Maciá Abela i Regidoria de Cultura de l'Excm. Aj. de Crevillent. __   LUNES  10, 17 y 24. De 18 a 20 horas.  Sala de Conferencias.   TALLER DE ESPARTO “ANTONIO Y MATILDE”.   Organizan: IES Macià Abela y Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent.

EXPOSICIÓ DE PALMITOS D'EMBOTIT, INSPIRATS EN EL MODERNISME, ELABORATS PER  JOSÉ LLEDÓ.

EXPOSICIÓ DE PALMITOS D'EMBOTIT, INSPIRATS EN EL MODERNISME, ELABORATS PER JOSÉ LLEDÓ.

  DEL DIJOUS 13 DE GENER AL DISSABTE 19 DE FEBRER. Vestíbul de la Sala d'Exposicions del primer soterrani. EXPOSICIÓ DE PALMITOS D'EMBOTIT, INSPIRATS EN EL MODERNISME, ELABORATS PER  JOSÉ LLEDÓ.     Organitza: Regidoria de Cultura de l'Excm. Aj. de Crevillent.   DEL JUEVES 13 DE ENERO AL SÁBADO 19 DE FEBRERO. Vestíbulo de la Sala de Exposiciones del primer sótano. EXPOSICIÓN DE ABANICOS DE TARACEA, INSPIRADOS EN EL MODERNISMO, ELABORADOS POR  JOSÉ LLEDÓ.   Organiza: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent.

RACÓ DE LECTURA DE L'IES CANONGE MANCHÓN. DINS DEL PROJECTE DE CIUTAT LECTORA.

RACÓ DE LECTURA DE L'IES CANONGE MANCHÓN. DINS DEL PROJECTE DE CIUTAT LECTORA.

DIJOUS 20.  19.00 hores. Saló d'Actes.   RACÓ DE LECTURA DE L'IES CANONGE MANCHÓN. DINS DEL PROJECTE DE CIUTAT LECTORA.   Organitza: IES Canonge Manchón. Col·laboren: Regidoria de Cultura de l'Excm. Aj. de Crevillent i Ciutat Lectora. __ JUEVES 20.  19.00 horas. Salón de Actos.   RACÓ DE LECTURA DEL IES CANÓNIGO MANCHÓN. DENTRO DEL PROYECTO DE CIUTAT LECTORA. Organiza: IES Canónigo Manchón. Colaboran: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent y Ciutat Lectora.

ESPECTACLE “COPLES DE L'ÀNIMA”, A CÀRREC D'EMILIO GUITIÉRREZ CABA I LUIS SANTANA.

ESPECTACLE “COPLES DE L'ÀNIMA”, A CÀRREC D'EMILIO GUITIÉRREZ CABA I LUIS SANTANA.

DIVENDRES 21.  20.00 hores. Saló d'Actes.   ESPECTACLE “COPLES DE L'ÀNIMA”, A CÀRREC D'EMILIO GUITIÉRREZ CABA I LUIS SANTANA.   Aforament limitat. Arreplegada prèvia d'entrades a la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”   Representació inclosa en la  X Mostra de Teatre de Crevillent.   Organitza i patrocina: Regidoria de Cultura de l'Excm. Aj. de Crevillent. __ VIERNES 21.  20.00 horas. Salón de Actos.   ESPECTÁCULO “COPLAS DEL ALMA”, A CARGO DE EMILIO GUITIÉRREZ CABA Y LUIS SANTANA. Aforo limitado. Recogida previa de entradas en la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”   Representación incluida en la  X Muestra de Teatro de Crevillent. Organiza y patrocina: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. d...

PRESENTACIÓ “VALL DEL VINALOPÓ, II ANTOLOGIA POÈTICA I RECITAL DEL GRUP POÈTIC MUSICAL CREVILLENT”.

DISSABTE 22.  20.00 hores. Saló d'Actes.   PRESENTACIÓ “VALL DEL VINALOPÓ, II ANTOLOGIA POÈTICA I RECITAL DEL GRUP POÈTIC MUSICAL CREVILLENT”.   Presentació de l'antologia a càrrec de  Lucía Pastor. Recital poètic a càrrec de Santiago Hernández. Actuació musical a càrrec del Grup Poètic Musical Crevillent. Al piano, Elena Cerdá Hernández. A la guitarra, Carmen Mas Hernández. Veu, Vicente Navarro.   Organitza i patrocina: Regidoria de Cultura de l'Excm. Aj. de Crevillent. __ SÁBADO 22.  20.00 horas. Salón de Actos.   PRESENTACIÓN “VALLE DEL VINALOPÓ, II ANTOLOGÍA POÉTICA Y RECITAL DEL GRUPO POÉTICO MUSICAL CREVILLENT”. Presentación de la antología a cargo de  Lucía Pastor. Recital poético a cargo de Santiago Hernández. Actuación...

JORNADES “TRANSFORMANT ELS CENTRES SINGULARS, A TRAVÉS DE L'ACCIÓ COMUNITÀRIA”.

MARTES 25, MIÉRCOLES 26 Y JUEVES 27. De 17:30 a 20:30 horas. Salón de Actos. JORNADAS “TRANSFORMANDO LOS CENTROS SINGULARES, A TRAVÉS DE LA ACCIÓN COMUNITARIA”. Organiza: CEFIRE de Elche. Colabora: Excmo. Ayto. de Crevillent. __ DIMARTS 25, DIMECRES 26 I DIJOUS 27. De 17:30 a 20:30 hores. Saló d'Actes.   JORNADES “TRANSFORMANT ELS CENTRES SINGULARS, A TRAVÉS DE L'ACCIÓ COMUNITÀRIA”.   Organitza: CEFIRE d'Elx. Col·labora: Excm. Aj. de Crevillent.

REPRESENTACIÓ TEATRAL “LA MARQUESA ROSALINDA”, A CÀRREC D'AULA DE TEATRE UNIVERSITAT PERMANENT UA.

REPRESENTACIÓ TEATRAL “LA MARQUESA ROSALINDA”, A CÀRREC D'AULA DE TEATRE UNIVERSITAT PERMANENT UA.

DIVENDRES 28. 20.00 hores. Saló d'Actes. REPRESENTACIÓ TEATRAL “LA MARQUESA ROSALINDA”, A CÀRREC D'AULA DE TEATRE UNIVERSITAT PERMANENT UA.   Aforament limitat. Arreplegada prèvia d'entrades a la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”   Representació inclosa en la  X Mostra de Teatre de Crevillent.   Organitza i patrocina: Regidoria de Cultura de l'Excm. Aj. de Crevillent. __ VIERNES 28. 20.00 horas. Salón de Actos. REPRESENTACIÓN TEATRAL “LA MARQUESA ROSALINDA”, A CARGO DE AULA DE TEATRO UNIVERSIDAD PERMANENTE UA. Aforo limitado. Recogida previa de entradas en la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”   Representación incluida en la  X Muestra de Teatro de Crevillent. Organiza y patrocina: Concejalía de C...