Ir al contenido

Agenda

CONCERT A CÀRREC DE PACO IBÁÑEZ.

CONCERT A CÀRREC DE PACO IBÁÑEZ.

DISSABTE 8. 20.30 hores. Auditori.   CONCERT A CÀRREC DE PACO IBÁÑEZ. Organitza: Regidoria de Festes de l'Excm. Ajuntament de Crevillent. Col·labora: Regidoria de Cultura de l'Excm. Ajuntament de Crevillent.   Entrades disponibles a Notikumi.   SÁBADO 8. 20:30 horas. Auditorio.   CONCIERTO A CARGO DE PACO IBAÑEZ. Organiza: Concejalía de Fiestas del Excmo. Ayuntamiento de Crevillent. Colabora: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayuntamiento de Crevillent.   Entradas disponibles en Notikumi.

ART AL CARRER-2022: CADÀVER EXQUISIT

ART AL CARRER-2022: CADÀVER EXQUISIT

DEL 10 DE SETEMBRE AL 10 D' OCTUBRE . ART AL CARRER-2022: CADÀVER EXQUISIT Una proposta artística interactiva basada en la diversitat de pintura, escultura, cinema, ceràmica, dansa, música, ebenisteria, forja de ferro, artesania de vidre i art digital, per a poder gaudir al carrer. Organitzen: Associació de Creadors de Crevillent i Regidoria de Cultura de l'Excm. Ajuntament de Crevillent. _ DEL 10 DE SEPTIEMBRE AL 10 DE OCTUBRE. ART AL CARRER-2022: CADÁVER EXQUISITO Una propuesta artística interactiva basada en la diversidad de pintura, escultura, cine, cerámica, danza, música, ebanistería, forja de hierro, artesanía de vidrio y arte digital, para poder disfrutar en la calle. Organizan: Asociación de Creadores de Crevillent y Concejalía de Cultura del E...

EXPOSICIÓ DE PINTURA A L'OLI I ACRÍLICA DE TEMÀTICA SURREALISTA DEL GRUP D'ARTISTES “ART EN COMÚ”

EXPOSICIÓ DE PINTURA A L'OLI I ACRÍLICA DE TEMÀTICA SURREALISTA DEL GRUP D'ARTISTES “ART EN COMÚ”

DEL DIJOUS 22 DE SETEMBRE AL DIMARTS 11 D'OCTUBRE. Sala Exposicions primer soterrani. EXPOSICIÓ DE PINTURA A L'OLI I ACRÍLICA DE TEMÀTICA SURREALISTA DEL GRUP D'ARTISTES “ART EN COMÚ” A més de la inauguració, es duran a terme diverses actuacions musicals al Saló d'Actes de la Casa Municipal de Cultura José Candela Lledó. Inauguració dijous 22 a les 20:00 hores Organitza: Grup d'Artistes “Art en Comú” Col·labora: Casa Municipal de Cultura José Candela Lledó. __ DEL JUEVES 22 DE SEPTIEMBRE AL MARTES 11 DE OCTUBRE. Sala Exposiciones primer sótano. EXPOSICIÓN DE PINTURA AL ÓLEO Y ACRILICA DE TEMÁTICA SURREALISTA DEL GRUPO DE ARTISTAS “ART EN COMÚ” Además de la inauguración se llevarán a cabo varias actuaciones musicales en el Salón de Actos de la ...

XXII CONCURS FOTOGRÀFIC “SANT SILVESTRE CREVILLENTINA” PER L'ASSOCIACIÓ “GRUP FOTOGRÀFIC BLANC I NEGRE”.

XXII CONCURS FOTOGRÀFIC “SANT SILVESTRE CREVILLENTINA” PER L'ASSOCIACIÓ “GRUP FOTOGRÀFIC BLANC I NEGRE”.

DEL DIJOUS 29 DE SETEMBRE AL DIJOUS 20 D'OCTUBRE. XXII CONCURS FOTOGRÀFIC “SANT SILVESTRE CREVILLENTINA” PER L'ASSOCIACIÓ “GRUP FOTOGRÀFIC BLANC I NEGRE”. Inauguració dijous 29 a les 20.30 hores. Organitza: Grup Fotogràfic Blanc i Negre. Col·labora: Regidoria de Cultura. Excm. Ajuntament de Crevillent. __ DEL JUEVES 29 DE SEPTIEMBRE AL JUEVES 20 DE OCTUBRE. XXII CONCURSO FOTOGRÁFICO “SAN SILVESTRE CREVILLENTINA” POR LA ASOCIACIÓN “GRUP FOTOGRÁFIC BLANC I NEGRE”. Inauguración jueves 29 a las 20:30 horas. Organiza: Grup Fotográfic Blanc i Negre. Colabora: Concejalía de Cultura. Excmo. Ayuntamiento de Crevillent.

ESPECTACLE D'HUMOR: “LA VOZ DEL BECARIO”.

ESPECTACLE D'HUMOR: “LA VOZ DEL BECARIO”.

DIJOUS 6. 21:00 hores. Auditori. ESPECTACLE D'HUMOR: “LA VOZ DEL BECARIO”. Organitza: Regidoria de Festes de l'Excm. Ajuntament de Crevillent. Col·labora: Regidoria de Cultura de l'Excm. Ajuntament de Crevillent. Entrades disponibles a Notikumi. __ JUEVES 6. 21:00 horas. Auditorio. ESPECTÁCULO DE HUMOR: LA VOZ DEL BECARIO. Organiza: Concejalía de Fiestas del Excmo. Ayuntamiento de Crevillent. Colabora: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayuntamiento de Crevillent. Entradas disponibles en Notikumi.  

Lliurament de premis: “II Premi 9 d'octubre dE còmicS EN valencià”.

Lliurament de premis: “II Premi 9 d'octubre dE còmicS EN valencià”.

DIVENDRES 7. 19.30 hores. Saló d’actes. Lliurament de premis: “II Premi 9 d'octubre dE còmicS EN valencià”.   Organitza: Regidoria d'Educació de l'Excm. Ajuntament de Crevillent. Col·labora: Regidoria de Cultura. Excm. Ajuntament de Crevillent. __   VIERNES 7. 19:30 horas. Salón de Actos. Entrega de premios: “II Premi 9 d’octubre dE còmic en valencià”.   Organiza: Concejalía de Educación del Excmo. Ayuntamiento de Crevillent. Colabora: Concejalía de Cultura. Excmo. Ayuntamiento de Crevillent.

XIX CAMPAÑA DE CONCIERTOS DE INTERCAMBIOS 2022, CON LA ACTUACIÓN DE LA RONDALLA CREVILLENTINA Y LA RONDALLA DE CARCAIXENT.

XIX CAMPAÑA DE CONCIERTOS DE INTERCAMBIOS 2022, CON LA ACTUACIÓN DE LA RONDALLA CREVILLENTINA Y LA RONDALLA DE CARCAIXENT.

SÁBADO 8. 19:30 horas. Salón de Actos   XIX CAMPAÑA DE CONCIERTOS DE INTERCAMBIOS 2022, CON LA ACTUACIÓN DE LA RONDALLA CREVILLENTINA Y LA RONDALLA DE CARCAIXENT.   Organiza y Patrocina: Rondalla Crevillentina y la Federación de Orquestas de Pulso y Púa de la Comunitat Valenciana. Colabora: Concejalía de Cultura. Excmo. Ayuntamiento de Crevillent. __ DISSABTE 8. 19.30 hores. Saló d'actes   XIX CAMPANYA DE CONCERTS D'INTERCANVIS 2022, AMB L'ACTUACIÓ DE LA RONDALLA CREVILLENTINA I LA RONDALLA DE CARCAIXENT.   Organitza i Patrocina: Rondalla Crevillentina i la Federació d'Orquestres de Pols i Pua de la Comunitat Valenciana. Col·labora: Regidoria de Cultura. Excm. Ajuntament de Crevillent.  

CONCERT “RÀDIO SUM” A CÀRREC DE LA SOCIETAT UNIÓ MUSICAL DE CREVILLENT.  Organitza: Regidoria de Festes de l'Excm. Ajuntament de Crevillent.

CONCERT “RÀDIO SUM” A CÀRREC DE LA SOCIETAT UNIÓ MUSICAL DE CREVILLENT. Organitza: Regidoria de Festes de l'Excm. Ajuntament de Crevillent.

DIMARTS 11. 21:30 hores. Auditori. CONCERT “RÀDIO SUM” A CÀRREC DE LA SOCIETAT UNIÓ MUSICAL DE CREVILLENT. Organitza: Regidoria de Festes de l'Excm. Ajuntament de Crevillent. Col·labora: Regidoria de Cultura. Excm. Ajuntament de Crevillent. __ MARTES 11. 21:30 horas. Auditorio. CONCIERTO “RADIO SUM” A CARGO DE LA SOCIEDAD UNIÓN MUSICAL DE CREVILLENT. Organiza: Concejalía de Fiestas del Excmo. Ayuntamiento de Crevillent. Colabora: Concejalía de Cultura. Excmo. Ayuntamiento de Crevillent.

ESPECTACLE D'HUMOR: “STOP POSTUREO” A CÀRREC DE RAÚL ANTÓN.

ESPECTACLE D'HUMOR: “STOP POSTUREO” A CÀRREC DE RAÚL ANTÓN.

DIVENDRES 14. 21:00 hores. Auditori. ESPECTACLE D'HUMOR: “STOP POSTUREO” A CÀRREC DE RAÚL ANTÓN. Organitza: Regidoria de Festes de l'Excm. Ajuntament de Crevillent. Col·labora: Regidoria de Cultura. Excm. Ajuntament de Crevillent.   Entrades disponibles a www.raulanton.com __ VIERNES 14. 21:00 horas. Auditorio. ESPECTÁCULO DE HUMOR: STOP POSTUREO A CARGO DE RAÚL ANTÓN. Organiza: Concejalía de Fiestas del Excmo. Ayuntamiento de Crevillent. Colabora: Concejalía de Cultura. Excmo. Ayuntamiento de Crevillent.   Entradas disponibles en www.raulanton.com

CONCERTS I ACTIVITATS ALS BARRIS

CONCERTS I ACTIVITATS ALS BARRIS

CONCERTS I ACTIVITATS ALS BARRIS TALLERS DE FUSTA I CERCAVILA AMB DOLÇAINA I TABALET PELS BARRIS DISSABTE 15 D'OCTUBRE. 12.00 hores. Plaça de la Comunitat Valenciana. CONCERT A CÀRREC D’ “EXTENSORES AUTOMÁTICOS” __ CONCIERTOS Y ACTIVIDADES  ALS BARRIS TALLERES DE MADERA Y PASACALLES CON DULZAINA Y TABALET POR LOS BARRIOS SÁBADO 15 DE OCTUBRE. 12.00 horas. Plaza de la Comunitat Valenciana. CONCIERTO A CARGO DE  “EXTENSORES AUTOMÁTICOS”