Ir al contenido

Agenda

XVI CONCURS DE PROJECTES EMPRESARIALS DE L’IES CANÓNIGO MANCHÓN.

DIMARTS 30. De 10.00 a 14.00 hores. Saló d'Actes. XVI CONCURS DE PROJECTES EMPRESARIALS DE L’ IES CANÓNIGO MANCHÓN. Organitzen: Regidoria d'Economia Sostenible i Sectors Productius de l'Excm. Ajuntament de Crevillent i IES Canónigo Manchón. __ MARTES 30. De 10:00 a 14:00 horas. Salón de Actos. XVI CONCURSO DE PROYECTOS EMPRESARIALES DEL “IES CANÓNIGO MANCHÓN”. Organizan: Concejalía de Economía Sostenible y Sectores Productivos del Excmo. Ayuntamiento de Crevillent e IES Canónigo Manchón.

JORNADA DE MECATRÒNICA INDUSTRIAL DE L'IES CANÓNIGO MANCHÓN.

JORNADA DE MECATRÒNICA INDUSTRIAL DE L'IES CANÓNIGO MANCHÓN.

DIMECRES 31. De 18.00 a 20.00 hores. Saló d'Actes. JORNADA DE MECATRÒNICA INDUSTRIAL DE L'IES CANÓNIGO MANCHÓN. Jornada tècnica dirigida a Tècnics i Enginyers d'empresa. Entrada lliure   Organitza: IES Canónigo Manchón i Mecatrònica Industrial de l’IES Canónigo Manchón. __ MIÉRCOLES 31. De 18:00 a 20:00 horas. Salón de Actos. JORNADA DE MECATRÓNICA INDUSTRIAL DEL IES CANÓNIGO MANCHÓN. Jornada técnica dirigida a Técnicos e Ingenieros de empresa. Entrada libre     Organiza: IES Canónigo Manchón y Mecatrónica Industrial del IES Canónigo Manchón.

EXPOSICIÓ TALLER DE ESPARTO “ANTONIO Y MATILDE”.

EXPOSICIÓ TALLER DE ESPARTO “ANTONIO Y MATILDE”.

DEL DIJOUS 1 AL DIMARTS 6. Sala d’Exposicions de la Planta Baixa. EXPOSICIÓ DELS/LES ALUMNES DEL TALLER D'ESPART “ANTONIO I MATILDE”. Inauguració de l'exposició el dijous 1 a les 19.00 hores. __ DEL JUEVES 1 AL MARTES 6. Sala de Exposiciones de la Planta Baja. EXPOSICIÓN DE LOS ALUMNOS/AS DEL TALLER DE ESPARTO “ANTONIO Y MATILDE”. Inauguración de la exposición el jueves 1 a las 19:00 horas.

CONFERÈNCIA “LA HISTORIA DE CREVILLENT A TRAVÉS DE LA FOTOGRAFÍA”

CONFERÈNCIA “LA HISTORIA DE CREVILLENT A TRAVÉS DE LA FOTOGRAFÍA”

DIJOUS 1. 20:00 hores. Saló d’Actes. CONFERÈNCIA “LA HISTORIA DE CREVILLENT A TRAVÉS DE LA FOTOGRAFÍA”, A CÀRREC BIBIANA CANDELA OLIVER, DOCTORA EN HISTÒRIA I ARXIVERA MUNICIPAL. Organitza: Tertúlia Artístico-Literária El Cresol Col·labora: Regidoria de Cultura  de l’Excm. Ajuntament de Crevillent. __ JUEVES 1. 20:00 horas. Salón Actos. CONFERENCIA “LA HISTORIA DE CREVILLENT A TRAVÉS DE LA FOTOGRAFÍA”, A CARGO BIBIANA CANDELA OLIVER , DOCTORA EN HISTORIA Y ARCHIVERA MUNICIPAL. Organiza: Tertúlia Artístico-Literária El Cresol Colabora: Concejalía de Cultura  del Excmo. Ayto. de Crevillent.

ACTE DE GRADUACIÓ EDUCACIÓ INFANTIL 5 ANYS DEL CEIP ESCOLES NOVES.

ACTE DE GRADUACIÓ EDUCACIÓ INFANTIL 5 ANYS DEL CEIP ESCOLES NOVES.

DIVENDRES 2. 19:00 hores. Saló d’Actes.   ACTE DE GRADUACIÓ EDUCACIÓ INFANTIL 5 ANYS DEL CEIP ESCOLES NOVES. Organitza: CEIP Escoles Noves. Col·labora: Regidoria de Cultura  de l’Excm. Ajuntament de Crevillent.   Aforament limitat. Recollida prèvia d'entrades en Casa de Cultura “José Candela Lledó”. __ VIERNES 2. 19:00 horas. Salón Actos.   ACTO DE GRADUACIÓN EDUCACIÓN INFANTIL 5 AÑOS DEL CEIP ESCOLES NOVES. Organiza: CEIP Escoles Noves. Colabora: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayuntamiento de Crevillent.   Aforo limitado. Recogida previa de entradas en Casa de Cultura “José Candela Lledó”.

TEATRE “NI TÚ NI TA TÍA”

TEATRE “NI TÚ NI TA TÍA”

DIVENDRES 2. 20:30 hores. Auditori. OBRA DE TEATRE “NI TÚ NI TA TÍA” UNA COMÈDIA ORIGINAL DE RAFAEL CALVO I CARDONA DIRIGIDA PER BEGO VICENTE A CÀRREC DEL GRUP DE TEATRE “ELS TEATRER’S”.   Organitza: Asociación de Fiestas de Moros y Cristianos “San Francisco de Asís” Patrocina: Regidoria de Festes  de l’Excm. Ajuntament de Crevillent. __ VIERNES 2. 20:30 horas. Auditorio. OBRA DE TEATRO “NI TÚ NI TA TÍA” UNA COMEDIA ORIGINAL DE RAFAEL CALVO Y CARDONA DIRIGIDA POR BEGO VICENTE A CARGO DE GRUPO DE TEATRO “ELS TEATRER’S”.   Organiza: Asociación de Fiestas de Moros y Cristianos “San Francisco de Asís” Patrocina: Concejalía de Fiestas del Excmo. Ayuntamiento de Crevillent.

PRESENTACIÓ BELLEA ASTUR INFANTIL 2023.

PRESENTACIÓ BELLEA ASTUR INFANTIL 2023.

DISSABTE 3. 18:00 hores. Auditori.   PRESENTACIÓ BELLEA ASTUR INFANTIL 2023.   Organitza: Comparsa Guerreros Astures. __   SÁBADO 3. 18:00 horas. Auditorio.   PRESENTACIÓN BELLEA ASTUR INFANTIL 2023.   Organiza: Comparsa Guerreros Astures.

ACTE DE LLIURAMENT DELS PREMIS EXTRAORDINARIS A L'EXCEL·LÈNCIA EDUCATIVA DE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA I PROJECTES D'INNOVACIÓ EDUCATIVA.

ACTE DE LLIURAMENT DELS PREMIS EXTRAORDINARIS A L'EXCEL·LÈNCIA EDUCATIVA DE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA I PROJECTES D'INNOVACIÓ EDUCATIVA.

DILLUNS 5. Saló d’Actes. 19:30 hores. ACTE DE LLIURAMENT DELS PREMIS EXTRAORDINARIS A L'EXCEL·LÈNCIA EDUCATIVA DE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA I PROJECTES D'INNOVACIÓ EDUCATIVA. Organitza i patrocina: Regidoria d’Educació de l’Excm. Ajuntament de Crevillent. __ LUNES 5. Salón de Actos. 19:30 horas. ACTO DE ENTREGA DE LOS PREMIOS EXTRAORDINARIOS A LA EXCELENCIA EDUCATIVA DE PRIMARIA Y SECUNDARIA Y PROYECTOS DE INNOVACIÓN EDUCATIVA. Aforo limitado. Recogida previa de entradas en Casa de Cultura “José Candela Lledó”.   Organiza y patrocina: Concejalía de Educación del Excmo. Ayto. de Crevillent.

FI DE CURS “TALLER MUNICIPAL DE GUITARRA”

FI DE CURS “TALLER MUNICIPAL DE GUITARRA”

DIMARTS 6. 19:30 hores. Saló d’Actes. FI DE CURS “TALLER MUNICIPAL DE GUITARRA”. Organitza i patrocina: Regidoria de Cultura  de l’Excm. Ajuntament de Crevillent. __ MARTES 6. 19:30 horas. Salón de Actos. FIN DE CURSO “TALLER MUNICIPAL DE GUITARRA”. Organiza y patrocina: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent.

CONCERT DIDÀCTIC DE LA BANDA D'EDUCANDS DE LA SOCIETAT UNIÓ MUSICAL I ALUMNES DE DIVERSOS CENTRES ESCOLARS DE CREVILLENT.

CONCERT DIDÀCTIC DE LA BANDA D'EDUCANDS DE LA SOCIETAT UNIÓ MUSICAL I ALUMNES DE DIVERSOS CENTRES ESCOLARS DE CREVILLENT.

DIMECRES 7. 10:00 hores. Auditori. CONCERT DIDÀCTIC DE LA BANDA D'EDUCANDS DE LA SOCIETAT UNIÓ MUSICAL I ALUMNES DE DIVERSOS CENTRES ESCOLARS DE CREVILLENT. Organitza: Escola de Música Unión Musical de Crevillent. Col·labora: Regidoria de Cultura  de l’Excm. Ajuntament de Crevillent. __ MIÉRCOLES 7. 10:00 horas. Auditorio. CONCIERTO DIDÁCTICO DE LA BANDA DE EDUCANDOS DE LA SOCIEDAD UNIÓN MUSICAL Y ALUMNOS DE VARIOS CENTROS ESCOLARES DE CREVILLENT. Organiza: Escuela de Música Unión Musical de Crevillent. Colabora: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent