Ir al contenido

Actualidad

Inauguració de l'exposició dedicada a  Carmelina Sánchez-Cutillas

Inauguració de l'exposició dedicada a Carmelina Sánchez-Cutillas

  • A partir de hui, dia 8 d'octubre, i fins al 15 del mateix mes, a la Biblioteca Pública Municipal “Enric Valor” trobarem l'exposició itinerant “Carmelina Sánchez-Cutillas: Des de les fronteres del silenci”, amb motiu de l'escriptora de l'any 2020-2021

Crevillent (08/10/2021).- El regidor de Cultura, Jesús Ruiz, informa que a partir de hui, dia 8 d'octubre, i fins al 15 del mateix mes, a la Biblioteca Pública Municipal “Enric Valor” trobarem l'exposició itinerant “Carmelina Sánchez-Cutillas: Des de les fronteres del silenci”, exposició que ha organitzat l'Acadèmia Valenciana de la Llengua amb motiu de l'escriptora de l'any 2020- 2021.

Carmelina Sánchez-Cutillas, historiadora, poeta i novel·lista, està vinculada a la ciutat dAltea, la Marina Baixa, a la qual va dedicar un dels llibres de records i d'infància més sentits i lligats a la mediterrània com és “Matèria de Bretanya”. Qualsevol visitant pot descobrir en esta exposició la vida i obra d'una de les més grans escriptores en valencià del segle XX. L'exposició estarà situada al vestíbul de la Biblioteca i estarà oberta en horari de 9:30 a 13:30 i de 17.00 a 20.30 h, de dilluns a divendres i de 9:30 a 13:30, els dissabtes. Per a accedir serà obligatori l'ús de mascareta i es recomana seguir les indicacions del personal de la Biblioteca en matèria de seguretat i prevenció del Covid-19.

La Biblioteca Municipal “Enric Valor” és una de les biblioteques adherides a l'any Carmelina Sánchez-Cutillas (#AnyCarmelinaSC) per a difondre l'obra d'esta gran escriptora. Des de la Regidoria de Cultura d'este ajuntament s'ha oferit als alumnes de l'Escola de Persones Adultes i als instituts de la localitat la possibilitat de visitar l'exposició i aprofundir en la figura de Carmelina Sánchez-Cutillas.

A més, esta mostra estarà acompanyada d'una selecció de llibres de l’escriptora que podran prestar-se per a la seua lectura.

 

 

Inauguración de la exposición dedicada a Carmelina Sánchez Cutillas

  • A partir de hoy, día 8 de octubre, y hasta el 15 del mismo mes, a la Biblioteca Pública Municipal “Enric Valor” encontraremos la exposición itinerante “Carmelina Sánchez-Cutillas: Desde las fronteras del silencio”, exposición que ha organizado la “Acadèmia Valenciana de la Llengua” con motivo de la escritora del año 2020-2021


Crevillent (08/10/2021).- El Concejal de Cultura, Jesús Ruiz, informa que hoy día 8 de octubre y hasta el 15 del mismo mes en la Biblioteca Pública Municipal “Enric Valor” encontraremos la exposición itinerante “Carmelina Sánchez-Cutillas: Des de les fronteres del silenci”, exposición que ha organizado la Acadèmia Valenciana de la Llengua con motivo de la escritora del año 2020-2021.

Carmelina Sánchez-Cutillas historiadora, poeta y novelista, está vinculada a la ciudad de Altea, la Marina Baixa, a la cual dedicó uno de los libros de recuerdos y de niñez más sentidos y ligados a la mediterránea como es “Matèria de Bretanya”. Cualquier visitante puede descubrir en esta exposición la vida y obra de una de las más grandes escritoras en valenciano del siglo XX. La exposición estará situada en el vestíbulo de la Biblioteca y estará abierta en horario de 9:30 a 13:30 y de 17.00 a 20.30 h, de lunes a viernes y de 9:30 a 13:30, los sábados. Para acceder será obligatorio el uso de mascarilla y se recomienda seguir las indicaciones del personal de la Biblioteca en materia de seguridad y prevención del Covid-19.

La Biblioteca Municipal “Enric Valor” es una de las bibliotecas adheridas en el año Carmelina Sánchez-Cutillas (#AnyCarmelinaSC) para difundir la obra de esta gran escritora. Desde la Concejalía de Cultura de este ayuntamiento se ha ofertado a los alumnos de la Escuela de Personas Adultas y a los institutos de la localidad la posibilidad de visitar la exposición y profundizar en la figura de Carmelina Sánchez Cutillas.

Además, esta muestra estará acompañada de una selección de libros de esta escritora que podrán prestarse para su lectura.