Ir al contenido

Agenda

REPRESENTACIÓ TEATRAL BESOS, A CÀRREC DE LA COMPANYIA “TEATRO CATRAL”.

REPRESENTACIÓ TEATRAL BESOS, A CÀRREC DE LA COMPANYIA “TEATRO CATRAL”.

DIMARTS 6. 18:00 hores. Saló d’Actes. REPRESENTACIÓ TEATRAL BESOS , A CÀRREC DE LA COMPANYIA “TEATRO CATRAL”. Aforament limitat. Públic adult. Recollida prèvia d’entrades a la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”   Representació inclosa en la  XI Mostra de Teatre de Crevillent. Organitzen i patrocinen: Associació de Veïns del Pont, Regidoria de Cultura de l’Excm. Aj. de Crevillent i l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant. __ MARTES 6. 18:00 horas. Salón de Actos. REPRESENTACIÓN TEATRAL BESOS , A CARGO DE LA COMPAÑÍA “TEATRO CATRAL”. Aforo limitado. Público adulto. Recogida previa de entradas en la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”   Representación incluida en la  XI Muestra de Teatro de Crevillent. ...

FESTIVAL MEDITERRANEAN SAX POINT.

FESTIVAL MEDITERRANEAN SAX POINT.

DEL DIJOUS 8 AL DIUMENGE 11 DE DESEMBRE. De 9:00 A 14:00 hores i de 16:00 a 21:00 hores. FESTIVAL MEDITERRANEAN SAX POINT. -          I MEDITERRANEAN SAX QUARTET COMPETITION. -          CLASSES MAGISTRALS. -          TALLERS DE FORMACIÓ (WORKSHOPS) -          EXPOSICIONS DE MARQUES I PRODUCTES PER A SAXOFON. -          CONCERTS PÚBLICS. Per a més informació: @mediterraneansaxpoint Organitzen: i patrocinen: Mediterránean Sax Point i Regidories de Festes i Cultura de l’Excm. Ajuntament de Crevillent. __ DEL JUEVES 8 AL DOMINGO 11 DE DICIEMBRE. De 9:00 A 14:00 horas y de 16:00 a 21:00 horas. FESTIVAL MEDITERRANEAN SAX POINT. -          I MEDITERRANEAN SAX QUARTET COMPETITION. -          CLASES MAGISTRALES. -          TALLERES DE FORMACIÓN (...

"PINTATE LA PANDERETA", A CÀRREC DE DOLÇA QUESADA.

"PINTATE LA PANDERETA", A CÀRREC DE DOLÇA QUESADA.

  ACTIVITATS EN LA BIBLIOTECA MUNICIPAL “ENRIC VALOR” DIVENDRES 9. 18:00 hores. TALLER "PINTATE LA PANDERETA", A CÀRREC DE DOLÇA QUESADA. Necesaria inscripción previa a la biblioteca a partir de l'1 de desembre. __ ACTIVIDADES EN LA BIBLIOTECA MUNICIPAL “ENRIC VALOR” VIERNES 9. 18:00 horas. TALLER "PINTATE LA PANDERETA", A CARGO DE DOLÇA QUESADA. Necesaria inscripción previa en la bibliotcea a partir del 1 de diciembre

FESTIVAL BENÈFIC DE L’ “ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS I AFECTATS D’ALZHÈIMER (CREVIAFA).”

FESTIVAL BENÈFIC DE L’ “ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS I AFECTATS D’ALZHÈIMER (CREVIAFA).”

DISSABTE 10. 19:00 hores. Auditori. FESTIVAL BENÈFIC DE L’ “ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS I AFECTATS D’ALZHÈIMER (CREVIAFA).” Organitza: Associació de familiars i afectats d’Alzhèimer (CREVIAFA) __ SÁBADO 10. 19:00 horas. Auditorio. FESTIVAL BENÉFICO DE LA “ASOCIACIÓN DE FAMILIARES Y AFECTADOS DE ALZHEIMER (CREVIAFA).” Organiza: Asociación de familiares y afectados de Alzhéimer (CREVIAFA)

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LA VIDA TE DA SORPRESAS, SORPRESAS TE DA LA VIDA” DE MARIO SÁNCHEZ CANDELA.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LA VIDA TE DA SORPRESAS, SORPRESAS TE DA LA VIDA” DE MARIO SÁNCHEZ CANDELA.

DILLUNS 12. 20:00 hores. Saló d’Actes. PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LA VIDA TE DA SORPRESAS, SORPRESAS TE DA LA VIDA” DE MARIO SÁNCHEZ CANDELA. Organitza: Terúlia Artístico-Literària El Cresol. __ LUNES 12. 20:00 horas. Salón de Actos. PRESENTACIÓN DEL LIBRO “LA VIDA TE DA SORPRESAS, SORPRESAS TE DA LA VIDA” DE MARIO SÁNCHEZ CANDELA. Organiza: Tertulia Artístico-Literaria El Cresol.

PRESENTACIÓ DEL N.100 D’“EL PERIÒDIC DEL POBLE”, EDICIÓ COMMEMORATIVA.

PRESENTACIÓ DEL N.100 D’“EL PERIÒDIC DEL POBLE”, EDICIÓ COMMEMORATIVA.

DIMECRES 14. 20:15 hores. Saló d’Actes. PRESENTACIÓ DEL N.100 D’“EL PERIÒDIC DEL POBLE”, EDICIÓ COMMEMORATIVA. Organitza: Agència de Comunicació XMultiplica, editora d’“El Periòdic del Poble” i “Creviguia”. Col·laboren: Regidories de Cultura i Comunicació de l’Excm. Ajuntament de Crevillent i Grup Enercoop. __ MIÉRCOLES 14. 20:15 horas. Salón de Actos. PRESENTACIÓN DEL Nº100 DE “EL PERIODIC DEL POBLE”, EDICIÓN CONMEMORATIVA. Organiza: Agencia de Comunicación XMultiplica, editora de “El Periòdic del Poble” y “Creviguía”. Colaboran: Concejalías de Cultura y Comunicación del Excmo. Ayuntamiento de Crevillent y Grupo Enercoop.  

PRESENTACIÓ DEL DOCUMENTAL  “MEMÒRIA ORAL DELS NOSTRES MAJORS. II EDICIÓ”.

PRESENTACIÓ DEL DOCUMENTAL “MEMÒRIA ORAL DELS NOSTRES MAJORS. II EDICIÓ”.

DIJOUS 15. 19:00 hores. Saló d’Actes. PRESENTACIÓ DEL DOCUMENTAL  “MEMÒRIA ORAL DELS NOSTRES MAJORS. II EDICIÓ”.   Organitza i patrocina: Regidoria de Cultura. Excm. Ajuntament de Crevillent i Taller d’Ocupació Vila de Crevillent VIII. __ JUEVES 15. 19:00 horas. Salón de Actos. PRESENTACIÓN DEL DOCUMENTAL  “MEMORIA ORAL DE NUESTROS MAYORES. II EDICIÓN”.   Organiza y patrocina: Concejalía de Cultura. Excmo. Ayuntamiento de Crevillent y Taller de Empleo Villa de Crevillent VIII.  

ELS NOSTRES SONS. HOMENTAGE A JOAN FUSTER,  A CÀRREC DELA COMPANYIA “LA MÚSICA DE LES PARAULES”.

ELS NOSTRES SONS. HOMENTAGE A JOAN FUSTER, A CÀRREC DELA COMPANYIA “LA MÚSICA DE LES PARAULES”.

DIVENDRES 16. 19:00 hores. Saló d’Actes. ELS NOSTRES SONS . HOMENTAGE A JOAN FUSTER ,  A CÀRREC DELA COMPANYIA “LA MÚSICA DE LES PARAULES”. Organitzen: AVIVA Crevillent i Regidoria de Cultura de l’Excm. Aj. de Crevillent. __ VIERNES 16. 19:00 horas. Salón de Actos. ELS NOSTRES SONS HOMENTAGE JOAN FUSTER  A CARGO DE LA COMPAÑÍA “LA MÚSICA DE LES PARAULES”.   Organizan: AVIVA y Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent.

CONTACONTES EN ANGLÈS “A TASTE OF THE MOON”

CONTACONTES EN ANGLÈS “A TASTE OF THE MOON”

ACTIVITATS EN LA BIBLIOTECA MUNICIPAL “ENRIC VALOR” DIVENDRES 16. 18:00 hores. CONTACONTES EN ANGLÈS “A TASTE OF THE MOON”, A CÀRREC DE PAULINE OIOO. Entrada lliure fins a completar aforament. __ VIERNES 16. 18:00 horas. CUENTACUENTOS EN INGLÉS “A TASTE OF THE MOON”, A CARGO DE PAULINE OYOO. Entrada libre hasta completar aforo ACTIVIDADES EN LA BIBLIOTECA MUNICIPAL “ENRIC VALOR”

“CONCERT DE NADAL” A CÀRREC DE L’ESCOLANIA I COR JUVENIL MISTERI D’ELX, ESCOLANIA S.I. CATEDRAL I COL·LEGI DIOCESÀ SANTO DOMINGO D’ORIOLA I COR NTRA. SRA. DEL CARME CARMELITES MISSIONERES TERESIANES DE CREVILLENT.

“CONCERT DE NADAL” A CÀRREC DE L’ESCOLANIA I COR JUVENIL MISTERI D’ELX, ESCOLANIA S.I. CATEDRAL I COL·LEGI DIOCESÀ SANTO DOMINGO D’ORIOLA I COR NTRA. SRA. DEL CARME CARMELITES MISSIONERES TERESIANES DE CREVILLENT.

DIVENDRES 16. 20:30 hores. Parròquia Ntra. Sra. de Betlem.   “CONCERT DE NADAL” A CÀRREC DE L’ESCOLANIA I COR JUVENIL MISTERI D’ELX, ESCOLANIA S.I. CATEDRAL I COL·LEGI DIOCESÀ SANTO DOMINGO D’ORIOLA I COR NTRA. SRA. DEL CARME CARMELITES MISSIONERES TERESIANES DE CREVILLENT. Directors: Francisco J. Gonzálvez Valero, Pilar Fabregat Baeza i Joaquín Fuentes Díaz.   Organitza: Confraria “Jesús Triomfant”. Patrocinen: Regidories de Cultura i Festes de l’Excm. Ajuntament de Crevillent, Caja Rural Central i Enercoop. __ VIERNES 16. 20:30 horas. Parroquia Ntra. Sra. de Belén.   “CONCIERTO DE NAVIDAD” A CARGO DE LA ESCOLANÍA Y CORO JUVENIL MISTERI D’ELX, ESCOLANÍA S.I. CATEDRAL Y COLEGIO DIOCESANO SANTO DOMINGO DE ORIHUELA Y CORO NTRA. SRA. DEL CARMEN CARMELITAS MISIO...