Ir al contenido

Agenda de eventos para el día 28 de octubre de 2022

PRESENTACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ CULTURAL DE LES COMARQUES DE L'ANTIC REGNE DE VALÈNCIA.

PRESENTACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ CULTURAL DE LES COMARQUES DE L'ANTIC REGNE DE VALÈNCIA.

DIVENDRES 28. 20.00 hores. Saló d’actes.   PRESENTACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ CULTURAL DE LES COMARQUES DE L'ANTIC REGNE DE VALÈNCIA.   Organitza: Associació Cultural de les Comarques de l'Antic Regne de València. __ VIERNES 28. 20:00 horas. Salón de Actos.   PRESENTACIÓN DE LA ASOCIACIÓN CULTURAL DE LAS COMARCAS DEL ANTIGUO REINO DE VALENCIA.   Organiza: Asociación Cultural de las Comarcas del Antiguo Reino de Valencia.

Titelles: El Misteri de la casa Encantada

Titelles: El Misteri de la casa Encantada

28 d'octubre. 18:30 hores. Biblioteca Municipal Enric Valor Titelles: El Misteri de la casa Encantada, a carrec de Entucole Teatre. Aforament limitad. Organitza: Regidoria de Cultura. del Exm. Aj. de Crevillent __ 28 de octubre. 18:30 horas. Biblioteca Municipal Enric Valor Títeres: El Misteri de la casa Encantada, a cargo de Entucole Teatro. Aforo limitado. Organiza: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent

TALLER LES POCIONS MÀGICQUES DE LA BRUIXA

TALLER LES POCIONS MÀGICQUES DE LA BRUIXA

28 D'OCTUBRE. 18:30 HORES. BIBLIOTECA MUNICIPAL "ENRIC VALOR" TALLER ELS POCIONS MÀGIQUES DE LA BRUIXA De 5 a 10 anys, necessari inscripció prèvia en la Biblioteca. Organitza: Regidoria de Cultura de l'Excm. Aj. de Crevillent. ___ 28 DE OCTUBRE. 18:30 HORAS. BIBLIOTECA MUNICIPAL "ENRIC VALOR" TALLER LES POCIONS MÀGIQUES DE LA BRUIXA De 5 a 10 años, necesario inscripción previa en la Biblioteca. Organiza: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent.