Ir al contenido

Agenda de eventos para el día 17 de diciembre de 2022

EXPOSICIÓ “PLAYMOVIES. THE EXHIBITION”. MOSTRA DE DIORAMES  DE CLICS DE PLAYMOBIL QUE RECREEN PEL·LÍCULES D’AHIR I DE HUI”.

EXPOSICIÓ “PLAYMOVIES. THE EXHIBITION”. MOSTRA DE DIORAMES DE CLICS DE PLAYMOBIL QUE RECREEN PEL·LÍCULES D’AHIR I DE HUI”.

  DEL DISSABTE 17 DE DESEMBRE AL DISSABTE 21 GENER. Sala d’Exposicions de la Planta Baixa. EXPOSICIÓ “PLAYMOVIES. THE EXHIBITION”. MOSTRA DE DIORAMES  DE CLICS DE PLAYMOBIL QUE RECREEN PEL·LÍCULES D’AHIR I DE HUI”. Vine i participa en el joc “Busca el clic” per a guanyar lots de Playmobil. Organitza i patrocina: Regidoria de Cultura de l’Excm. Aj. de Crevillent. __ DEL SÁBADO 17 DE DICIEMBRE AL SÁBADO 21 ENERO. Sala de Exposiciones de la Planta Baja. EXPOSICIÓN “PLAYMOVIES. THE EXHIBITIÓN”. MUESTRA DE DIORAMAS  DE CLICS DE PLAYMOBIL RECREANDO PELÍCULAS DE AYER Y DE HOY”. Ven y participa en el juego “Busca el clic” para ganar lotes de Playmobil. Organiza y patrocina: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent.      

CONCERT DE NADALES A CÀRREC DE “LA SIMFÒNICA DE CREVILLENT” SOTA LA DIRECCIÓ MUSICAL DE VALERIO ISAAC MONTOYA SOLER.

CONCERT DE NADALES A CÀRREC DE “LA SIMFÒNICA DE CREVILLENT” SOTA LA DIRECCIÓ MUSICAL DE VALERIO ISAAC MONTOYA SOLER.

DISSABTE 17. 20:00 hores. Saló d’Actes. CONCERT DE NADALES A CÀRREC DE “LA SIMFÒNICA DE CREVILLENT” SOTA LA DIRECCIÓ MUSICAL DE VALERIO ISAAC MONTOYA SOLER. Organitzen i patrocinen: Associació musical “La Simfònica de Crevillent” i Ateneu Municipal de Cultura de l’Excm. Ajuntament de Crevillent. __ SÁBADO 17. 20:00 horas. Salón de Actos. CONCIERTO DE VILLANCICOS A CARGO DE “LA SINFÓNICA DE CREVILLENT” BAJO LA DIRECCIÓN MUSICAL DE VALERIO ISAAC MONTOYA SOLER. Organizan y patrocinan: Asociación musical “La Sinfónica de Crevillent” y Ateneo Municipal de Cultura del Excmo. Ayuntamiento de Crevillent.