Ir al contenido

Actualidad

Ximo Puig visita el pantà de Crevillent per a mostrar el seu suport al manteniment de l'actual cabal del transvasament

Ximo Puig visita el pantà de Crevillent per a mostrar el seu suport al manteniment de l'actual cabal del transvasament

  • El president de la Generalitat reitera el seu rebuig a la modificació del Transvasament Tajo-Segura que pretén dur a terme el Ministeri per a la Transició Ecològica

Crevillent (27/04/2021).- El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat aquest matí el pantà de Crevillent al costat del primer tinent d'alcalde de la localitat, Manuel Penalva, l'alcalde d'Elx, Carlos González, i els representants de la Comunitat General de Regants Riegos de Levante.

Amb aquesta visita s'ha volgut reivindicar l'interés comú i posar de manifest, per part de les diferents entitats, el seu suport al manteniment del transvasament Tajo-Segura en les condicions d'explotació que el regeixen en l'actualitat, davant la possible retallada en les transferències hídriques que pretén executar el Ministeri per a la Transició Ecològica.

En aquest sentit, des de l'Ajuntament de Crevillent es va aprovar ahir en ple una moció per a sol·licitar al Govern d'Espanya que es mantinguen les assignacions vigents, tant per al proveïment urbà com per a l'ús de regadiu dels recursos del transvasament Tajo-Segura.

Després d'aquesta visita s'ha dut a terme una reunió amb representants de la Comunitat de Regants Riegos de Levante Margen Izquierda del Segura a Elx.

 

Ximo Puig visita el pantano de Crevillent para mostrar su apoyo al mantenimiento del actual caudal del trasvase

  • El president de la Generalitat reitera su rechazo a la modificación del Trasvase Tajo-Segura que pretende llevar a cabo el Ministerio para la Transición Ecológica

Crevillent (27/04/2021).- El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitado esta mañana el pantano de Crevillent junto al primer teniente de alcalde de la localidad, Manuel Penalva, el alcalde de Elche, Carlos González, y los representantes de la Comunidad General de Regantes Riegos de Levante.

Con esta visita se ha querido reivindicar el interés común y poner de manifiesto, por parte de las diferentes entidades, su apoyo al mantenimiento del trasvase Tajo-Segura en las condiciones de explotación que lo rigen en la actualidad, ante el posible recorte en las transferencias hídricas que pretende ejecutar el Ministerio para la Transición Ecológica.

En este sentido, desde el Ayuntamiento de Crevillent se aprobó ayer en pleno una moción para solicitar al Gobierno de España que se mantengan las asignaciones vigentes, tanto para el abastecimiento urbano como para el uso de regadío de los recursos del trasvase Tajo-Segura.

Tras esta visita se ha llevado a cabo una reunión con representantes de la Comunidad de Regantes Riegos de Levante Margen Izquierda del Segura en Elche.