Ir al contenido

Actualidad

Taller de Robòtica a la Casa Municipal de Cultura

Taller de Robòtica a la Casa Municipal de Cultura

  • A causa de la gran demanda, enguany s'ha duplicat l'activitat establint dos torns, un que es durà a terme entre el 27 i el 30 de desembre i un altre entre els dies 3 i 5 de gener, tots dos de 10 a 13 hores

Crevillent (22/12/2021).- Durant les vacances nadalenques, la Biblioteca Municipal ha tornat a organitzar el Taller de Robòtica, que tant agrada als més xicotets. En aquesta ocasió, i amb el propòsit de poder acollir la gran demanda d'enguany, s'han preparat dos tallers.

El primer serà entre el 27 i el 30 de desembre al matí i està dirigit a xiquets i xiquetes entre 7 i 12 anys. D'altra banda, entre els dies 3 i 5 de gener, tindrà lloc un altre taller, dirigit en aquesta ocasió a xiquets i xiquetes a partir de 6 anys.

L'objectiu d'aquesta activitat és construir dispositius que funcionen de manera automàtica i que els escolars desenvolupen el sentit de la lògica, la creativitat i l'enginy per a poder construir aquests aparells.

Els models que s'estan construint van acompanyats d'un programa informàtic que està basat en icones o instruccions escrites senzilles, sota la supervisió dels docents de tuXc Coaching, especialistes en aquest tipus de tallers.

Tots dos es desenvoluparan de 10 a 13 hores a la Casa Municipal de Cultura, de manera gratuïta i serà necessària inscripció prèvia.

 

Taller de Robótica en la Casa Municipal de Cultura

  • Debido a la gran demanda, este año se ha duplicado la actividad estableciendo dos turnos, uno que se llevará a cabo entre el 27 y el 30 de diciembre y otro entre los días 3 y 5 de enero, ambos de 10 a 13 horas

Crevillent (22/12/2021).- Durante las vacaciones navideñas, la Biblioteca Municipal ha vuelto a organizar el Taller de Robótica, que tanto gusta a los más pequeños. En esta ocasión, y con el propósito de poder acoger la gran demanda de este año, se han preparado dos talleres.

El primero será entre el 27 y el 30 de diciembre, en horario de mañana, y está dirigido a niños y niñas entre 7 y 12 años. Por otro lado, entre los días 3 y 5 de enero, tendrá lugar otro taller, dirigido en esta ocasión a niños y niñas a partir de 6 años.

El objetivo de esta actividad es construir dispositivos que funcionen de manera automática y que los escolares desarrollen el sentido de la lógica, la creatividad y el ingenio para poder construir estos aparatos.

Los modelos que se están construyendo van acompañados de un programa informático que está basado en iconos o instrucciones escritas sencillas, bajo la supervisión de los docentes de tuXc Coaching, especialistas en este tipo de talleres.

Ambos se desarrollarán de 10 a 13 horas en la Casa Municipal de Cultura, de forma gratuita y será necesaria inscripción previa.