Ir al contenido

Actualidad

Seleccionat el dibuix guanyador que es convertirà en la mascota dels museus de Crevillent

Seleccionat el dibuix guanyador que es convertirà en la mascota dels museus de Crevillent

 • La creadora ha sigut Sofía Botella, alumna de 2n de l'ESO del Col·legi de Nuestra Señora del Carmen

Crevillent (10/06/2022).- Aquesta setmana el Consell de Museus s'ha reunit per a dur a terme l'elecció de la qual serà la futura mascota dels Museus de Crevillent, així com per a valorar les activitats dutes a terme durant el mes de maig amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus, conegut com DIM.

Després de revisar quasi 800 treballs presentats de tots els centres educatius de Crevillent, es va procedir a seleccionar un dibuix guanyador i tres accèssits. L’alumnat guanyador és:

 • Premi del dibuix guanyador: Sofía Botella García. 2n ESO del Col·legi de Nuestra Señora del Carmen.

 • Accèssits:

  • Alejandro Mas Pérez. 2n ESO de l'IES “Canonge Manchón”.

  • Hoda Bennouk. 3r PMAR de l'IES “Macià Abela”.

  • María Belén. 3r Primaria del CEIP “Julio Quesada-Pilar Ruiz”.

El regidor de Cultura, Jesús Ruiz, ha explicat que el treball guanyador serà la base del disseny definitiu de la mascota dels museus de Crevillent i ha manifestat el seu agraïment a tots els centres educatius que han participat en aquesta iniciativa i, especialment, a l'alumnat pels dibuixos presentats.

El lliurament de premis es portarà a terme coincidint amb l'inici del curs en el mes vinent de setembre i aquests consistiran en una tauleta digital per al guanyador i uns jocs de pintures/retoladors per als accèssits.

 

Seleccionado el dibujo ganador que se convertirá en la mascota de los museos de Crevillent

 • La creadora ha sido Sofía Botella, alumna de 2º de la ESO del Colegio de Nuestra Señora del Carmen

Crevillent (10/06/2022).- Esta semana el Consejo de Museos se ha reunido para llevar a cabo la elección de la que será la futura mascota de los Museos de Crevillent, así como valorar las actividades llevadas a cabo durante el mes de mayo con motivo de la celebración del Día Internacional de los Museos, conocido como DIM.

Tras revisar casi 800 trabajos presentados de todos los centros educativos de Crevillent, se procedió a seleccionar un dibujo ganador y tres accésits. Los alumnos y alumnas ganadores son:

 • Premio del dibujo ganador: Sofía Botella García. 2º ESO del Colegio de Nuestra Señora del Carmen.

 • Accésits:

  • Alejandro Mas Pérez. 2º ESO del IES “Canónigo Manchón”.

  • Hoda Bennouk. 3º PMAR del IES “Maciá Abela”.

  • María Belén. 3º Primaria del CEIP “Julio Quesada-Pilar Ruiz”.

El concejal de Cultura, Jesús Ruiz, ha explicado que el trabajo ganador será la base del diseño definitivo de la mascota de los museos de Crevillent y ha manifestado su agradecimiento a todos los centros educativos que han participado en esta iniciativa y, especialmente, al alumnado por los dibujos presentados.

La entrega de premios se llevará a efecto coincidiendo con el inicio del curso en el próximo mes de septiembre y estos consistirán en una tableta para el ganador y unos juegos de pinturas/rotuladores para los accésits.