Ir al contenido

Actualidad

Màgia i comèdia per a tots els públics amb “MÁGICA LOCURA”

Màgia i comèdia per a tots els públics amb “MÁGICA LOCURA”

  • Endevinacions, cartomàgia, prediccions increïbles i molt més de la mà de la companyia “Doble k Teatro” amb el seu espectacle més divertit i sorprenent.

Crevillent (29/11/2022).- El divendres 2 de desembre a les 20.00 h. en la sala d'actes de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”, tindrà lloc l'espectacle de màgia i comèdia Mágica Locura a càrrec de la companyia “Doble K Teatro”. El xou es troba dins de la XI Mostra de Teatre organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Excm. Ajuntament de Crevillent i subvencionat per l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant.

Mágica Locura’ és un espectacle diferent dirigit al públic familiar, un xou de màgia i comèdia en el qual tot està pensat perquè l'espectador es divertisca, se sorprenga i hi participe.

Amb aquests efectes impressionants com endevinacions, cartomàgia, prediccions increïbles, desaparicions i levitacions d'objectes…i persones.

Grans efectes de la història de la màgia presentats de manera única i original.

Un d'aquests efectes, una versió sorprenent del Bagul de Houdini, tal com es fa en MÁGICA LOCURA, de moment no es veu en cap altre xou a Espanya.

Entrades disponibles en www.notikumi.com i a la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó” a partir del 25 de novembre i fins a completar aforament.

 

Magia y comedia para todos los públicos con “MÁGICA LOCURA”

  • Adivinaciones, cartomagia, predicciones increíbles y mucho más de la mano de la compañía “Doble k Teatro” con su espectáculo más divertido y sorprendente.

Crevillent (29/11/2022).- El viernes 2 de diciembre a las 20:00 h. en el Salón de Actos de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”, tendrá lugar el espectáculo de magia y comedia Mágica Locura a cargo de la compañía “Doble K Teatro”. El show se encuentra dentro de la XI Muestra de Teatro organizado por la Concejalía de Cultura del Excmo. Ayuntamiento de Crevillent y subvencionado por la Excma. Diputación Provincial de Alicante.

Mágica Locura’ es un espectáculo diferente dirigido al público familiar, un show de magia y comedia en el que todo está pensado para que el espectador se divierta, se sorprenda y participe.

Con estos efectos impresionantes como adivinaciones, cartomagia, predicciones increíbles, desapariciones y levitaciones de objetos…y personas.

Grandes efectos de la historia de la magia presentados de manera única y original.

Uno de estos efectos, una versión asombrosa del Baúl de Houdini, tal y como se hace en MÁGICA LOCURA, de momento no se ve en ningún otro show en España.

Entradas disponibles en www.notikumi.com y en la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó” a partir del 25 de noviembre y hasta completar aforo.