Ir al contenido

Actualidad

La Regidoria d'Igualtat ofereix dos nous cursos per a treballar l'autoestima i la relaxació

La Regidoria d'Igualtat ofereix dos nous cursos per a treballar l'autoestima i la relaxació

  • El Centre Jove acull els tallers “Empoderar-se: troba la teua pròpia veu” i “Relaxació, descobrint el meu refugi interior”

Crevillent (02/02/2023).- La regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de Crevillent ha presentat dos cursos que tenen per objectiu millorar l'autoestima i treballar tant la relaxació com l'empoderament. Els tallers, anomenats “Empoderar-se: troba la teua pròpia veu” i “Relaxació, descobrint el meu refugi interior” i dirigits a dones majors d'edat, es realitzaran al Centre Jove.

Respecte al taller “Empoderar-se: troba la teua pròpia veu” tindrà lloc cada dilluns de 17:30 a 19:00 h., des del 20 de febrer fins al 3 d’abril. D'altra banda, el taller “Relaxació, descobrint el meu refugi interior” serà els dilluns de 9:30 a 11:00 h., des del 27 de febrer fins al 3 d’abril.

Els dos tallers se centren a aportar eines i mecanismes a les participants per a saber comunicar de manera assertiva i per a ajudar a controlar els pensaments i relaxar-se.

La regidora de l'àrea d’Igualtat, Ana Vanessa Mas, ha explicat que “estos tallers serviran perquè Crevillent treballe a favor de la independència de les dones, aportant eines que permeten la seua emancipació, contribuint així a construir un municipi més igualitari. També es fomenta l’empoderament per a fer front a les xacres que suposen la violència de gènere i el masclisme”.

Per a apuntar-se als tallers cal anar al Centre Jove a realitzar la inscripció.

 

La Concejalía de Igualdad ofrece dos nuevos cursos para trabajar la autoestima y la relajación

  • El Centre Jove acoge los talleres “Empoderarse: encuentra tu propia voz” y “Relajación, descubriendo mi refugio interior”

Crevillent (02/02/2023).- La concejala de Igualdad del Ayuntamiento de Crevillent ha presentado dos cursos que tienen por objetivo mejorar la autoestima y trabajar tanto la relajación como el empoderamiento. Los talleres, denominados “Empoderarse: encuentra tu propia voz” y “Relajación, descubriendo mi refugio interior” y dirigidos a mujeres mayores de edad, se realizarán en el Centre Jove.

Respecto al taller “Empoderarse: encuentra tu propia voz”, tendrá lugar cada lunes de 17:30 a 19:00 h., desde el 20 de febrero hasta el 3 de abril. Por otro lado, el taller “Relajación, descubriendo mi refugio interior” será los lunes de 9:30 a 11:00 h., desde el 27 de febrero hasta el 3 de abril.

Los dos talleres se centran en aportar herramientas y mecanismos a las participantes para saber comunicar de manera asertiva y para ayudar a controlar los pensamientos y relajarse.

La concejala del área de Igualdad, Ana Vanessa Mas, ha explicado que “estos talleres servirán para que Crevillent trabaje a favor de la independencia de las mujeres, aportando herramientas que permiten su emancipación, contribuyendo así a construir un municipio más igualitario. También se fomenta el empoderamiento para hacer frente a las lacras que suponen la violencia de género y el machismo”.

Para apuntarse a los talleres hay que ir al Centre Jove a realizar la inscripción.