Ir al contenido

Actualidad

La Nit d’Art arriba aquest dissabte a la Casa de Cultura de Crevillent

La Nit d’Art arriba aquest dissabte a la Casa de Cultura de Crevillent

 • Tallers de ceràmica, art amb reciclatge, pintura i creació de personatges manga, una demostració de vidre, la projecció d'un curtmetratge, la inauguració d'una exposició, un concert de rap i espectacles de música i dansa són algunes de les activitats organitzades per l'Associació de Creadors de Crevillent i la Regidoria de Cultura per al pròxim 12 de juny

Crevillent (11/06/2021).- L'Ajuntament de Crevillent, des de l'àrea de Cultura, presentarà demà, 12 de juny, la tercera edició de Nit d'Art. Es tracta d'una jornada cultural característica de les Culture Night de moltes ciutats i poblacions europees, on s'estableix un programa d'esdeveniments artístics, tallers i actuacions concentrats en aquesta ocasió a la Casa de Cultura José Candela Lledó per qüestions de seguretat.

Nit d'Art és un projecte dut a terme per l'Associació de Creadors de Crevillent amb el patrocini de la Regidoria de Cultura. En aquesta tercera edició han volgut donar-li un sentit més contemporani i urbà incloent dansa, rap i Dj amb música electrònica.

Com cada any l'Associació de Creadors de Crevillent, al costat del personal de la Casa de Cultura, posen tots els mitjans per a afermar un esdeveniment cultural amb una personalitat pròpia que posa en relleu els actes creatius en la població.

Entre els objectius de l'esdeveniment està traure les manifestacions artístiques al carrer, acostant-les a la població en general, fomentar en els més joves una forma alternativa i més dinàmica de gaudir de la cultura, promoure un acte de referència que compte amb varietat d'expressions artístiques i donar a conéixer l'Associació de Creadors de Crevillent i els seus associats

La programació serà la següent:

 • 11.30 h. Sala d'actes. Presentació del Nit d’Art i el seu programa.
 • 11.45 h. Sala d'actes. Inauguració de l'exposició dels membres de l'Associació de Creadors de Crevillent.
 • 12.00 h. Auditori. Tallers i demostracions per als més joves: ceràmica, art amb reciclatge, pintura, creació de personatges manga i demostració de vidre.
 • 20.00 h. Sala d'actes. Presentació del cartell de l'II Certamen de Curtmetratges de Crevillent. A continuació projecció del curtmetratge d'animació “Invisible”, de Mónica Giménez i projecció del reportatge ACC de Roque Ortiz.
 • 20.30 h. Auditori. ATMEN, espectacle de dansa oferit per XARXA FOX DANZA.
 • 21.00 h. Auditori. Concert de rap a càrrec de Melvin & Deimos i Javato.
 • 22.00 h. Auditori. Actuació de Seronet Raff grup de DJ, música i projeccions.

El regidor de Cultura, Jesús Ruiz, informa que per als actes que se celebraran a la vesprada és necessari retirar les entrades prèviament en consergeria de la Casa Municipal de Cultura, i convida a totes les persones a participar en els tallers proposats i gaudir de les activitats programades.

 

La “Nit d’Art” llega este sábado a la Casa de Cultura de Crevillent

 • Talleres de cerámica, arte con reciclado, pintura y creación de personajes manga, una demostración de vidrio, la proyección de un cortometraje, la inauguración de una exposición, un concierto de rap y espectáculos de música y danza son algunas de las actividades organizadas por la Asociación de Creadores de Crevillent y la Concejalía de Cultura para el próximo 12 de junio

Crevillent (11/06/2021).- El Ayuntamiento de Crevillent, desde el área de Cultura, presentará mañana, 12 de junio, la tercera edición de Nit d'Art. Se trata de una jornada cultural a modo de las Culture Night de muchas ciudades y poblaciones europeas, en donde se establece un programa de eventos artísticos, talleres y actuaciones concentrados en esta ocasión en la Casa de Cultura José Candela Lledó por cuestiones de seguridad.

Nit d'Art es un proyecto llevado a cabo por la Asociación de Creadores de Crevillent con el patrocinio de la Concejalía de Cultura. En esta tercera edición han querido darle un sentido más contemporáneo y urbano incluyendo danza, rap y Dj con música electrónica.

Como cada año la Asociación de Creadores de Crevillent, junto al personal de la Casa de Cultura, ponen todos los medios para afianzar un evento cultural con una personalidad propia que pone de relieve los actos creativos en la población.

Entre los objetivos del evento está sacar las manifestaciones artísticas a la calle, acercándolas a la población en general, fomentar en los más jóvenes una forma alternativa y más dinámica de disfrutar de la cultura, promover un acte de referencia que cuente con variedad de expresiones artísticas y dar a conocer la Asociación de Creadores de Crevillent y sus asociados

La programación será la siguiente:

 • 11.30 h. Salón de Actos. Presentación del Nit d’Art y su programa.

 • 11.45 h. Salón de Actos. Inauguración de la exposición de los miembros de la Asociación de Creadores de Crevillent.

 • 12.00 h. Auditorio. Talleres y demostraciones para los más jóvenes: cerámica, arte con reciclado, pintura, creación de personajes manga y demostración de vidrio.

 • 20.00 h. Salón de Actos. Presentación del cartel del II Certamen de Cortometrajes de Crevillent. A continuación proyección del cortometraje de animación “Invisible”, de Mónica Giménez y proyección del reportaje ACC de Roque Ortiz.

 • 20.30 h. Auditorio. ATMEN, espectáculo de danza ofrecido por RED FOX DANZA.

 • 21.00 h. Auditorio. Concierto de rap a cargo de Melvin & Deimos y Javato.

 • 22.00 h. Auditorio. Actuación de Seronet Raff grupo de DJ, música y proyecciones.

El concejal de Cultura, Jesús Ruiz, informa que para los actos que se celebrarán por la tarde es necesario retirar las entradas previamente en conserjería de la Casa Municipal de Cultura, e invita a todas las personas a participar en los talleres propuestos y disfrutar de las actividades programadas.