Ir al contenido

Actualidad

La comèdia més valenciana, titulada “Soc de la terreta”, arriba a Crevillent

La comèdia més valenciana, titulada “Soc de la terreta”, arriba a Crevillent

  • La identitat cultural valència vista des del prisma de la comèdia en un xou en valencià que conté esquetxes, monòlegs i improvisació

Crevillent (09/01/2023).- El dissabte, 14 de gener, a les 20.00 h. en la Sala d'actes de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”, tindrà lloc l'espectacle “Soc de la Terreta”. El xou ve de la mà de la companyia “Zetaefe produccions”, i s'emmarca dins de la XI Mostra de Teatre organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Crevillent i subvencionada per la Diputació Provincial d'Alacant.

Aquesta obra teatral ha sigut creada i dissenyada per “La Fàbrica de la Comèdia”, una empresa creadora de molts altres espectacles de comèdia d'èxit regional, i fins i tot nacional.

En aquest espectacle, que es representa en valencià, el trio d'actors Marcos Chafer, Edén Serrano i Selu Corbalán fan un repàs als tòpics que caracteritzen la cultura de la Comunitat Valenciana, i analitzen com és la gent de la zona, sempre de manera còmica.

El regidor de Cultura, Jesús Ruiz, ens recomana veure aquesta comèdia composta de esquetxes, monòlegs i fins i tot algunes improvisacions, sempre girant entorn de l'eix de la cultura valenciana, i remarca la importància de posar en valor la identitat regional.

Les entrades ja es troba disponibles en la web www.notikumi.com i a la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”. En aquest cas, l'obra està dirigida a un públic adult.

 

La comedia más valenciana, titulada “Soc de la terreta”, llega a Crevillent

  • La identidad cultural valencia vista desde el prisma de la comedia en un show en valenciano que contiene sketches, monólogos e improvisación

Crevillent (09/01/2023).- El sábado, 14 de enero, a las 20:00 h. en el Salón de Actos de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”, tendrá lugar el espectáculo “Soc de la Terreta”. El show viene de la mano de la compañía “Zetaefe producciones”, y se enmarca dentro de la XI Muestra de Teatro organizada por la Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de Crevillent y subvencionada por la Diputación Provincial de Alicante.

Esta obra teatral ha sido creada y diseñada por “La Fàbrica de la Comèdia”, una empresa creadora de muchos otros espectáculos de comedia de éxito regional, e incluso nacional.

En este espectáculo, que se representa en valenciano, el trío de actores Marcos Chafer, Edén Serrano y Selu Corbalán hacen un repaso a los tópicos que caracterizan la cultura de la Comunidad Valenciana, y analizan como es la gente de la zona, siempre de manera cómica.

El concejal de Cultura, Jesús Ruiz, nos recomienda ver esta comedia compuesta de sketches, monólogos e incluso algunas improvisaciones, siempre girando en torno al eje de la cultura valenciana, y remarca la importancia de poner en valor la identidad regional. En este caso, la obra está dirigida a un público adulto.

Las entradas ya se encuentra disponibles en la web www.notikumi.com y en la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”. En este caso, la obra está dirigida a un público adulto.