Ir al contenido

Actualidad

L’Escola de Nadal porta jocs i activitats durant les vacances a les xiquetes i xiquets de Crevillent

L’Escola de Nadal porta jocs i activitats durant les vacances a les xiquetes i xiquets de Crevillent

  • Aquesta iniciativa de les regidories d’Igualtat i Joventut es durà a terme del 23 de desembre al 5 de gener al Centre Jove

Crevillent (02/12/2022).- Les regidories d’Igualtat i Joventut de l’Ajuntament de Crevillent han organitzat l’Escola de Nadal al Centre Jove. L’Escola de Nadal portarà diferents activitats d’oci a les xiquetes i xiquets crevillentins de 4 a 12 anys durant el període de vacances del 23 de desembre al 5 de gener, com passa a l’estiu amb les escoles d’estiu. Totes les activitats de l’escola serviran per a fomentar valors d’igualtat en un ambient divertit per als participants.

La regidora de l’àrea, Ana Vanesa Mas, ha explicat que “amb activitats com l’Escola de Nadal volem fomentar la conciliació, ajudar les llars a poder compaginar els seus horaris amb els períodes de vacances de les xiquetes i xiquets, i que els més menuts de les cases puguen seguir socialitzant i gaudint d’un oci positiu durant aquests dies”.

L’Escola de Nadal es divideix en dos grups de 20 infants classificats per edats. Cada grup farà diferents activitats, com contes i jocs co-educatius, així com activitats de vídeo i periodisme, amb l’objectiu de fer adquirir valors en la igualtat als participants. El pla de l’Escola de Nadal també incorpora activitats per a conscienciar sobre el medi ambient, amb activitats sobre el reciclatge, excursions per entorns naturals propers o la realització d’un hort vertical.

El període de preinscripció per a l’Escola de Nadal s’obri el dilluns 28 de novembre i es tanca el 12 de desembre. Per a formalitzar la preinscripció, serà necessari presentar-se a la Regidoria d’Igualtat, que té seu al Centre Jove (avinguda de Madrid, 13), en l’horari d’atenció de 9:00 a 14:00 hores.

 

La Escuela de Navidad lleva juegos y actividades durante las vacaciones a las niñas y niños de Crevillent

  • Esta iniciativa de las concejalías de Igualdad y Juventud se llevará a cabo del 23 de diciembre al 5 de enero en el Centre Jove

Crevillent (02/12/2022).- Las concejalías de Igualdad y Juventud del Ayuntamiento de Crevillent han organizado la Escuela de Navidad en el Centre Jove. La Escuela de Navidad llevará diferentes actividades de ocio a las niñas y niños crevillentinos de 4 a 12 años durante el periodo de vacaciones del 23 de diciembre al 5 de enero, como pasa en verano con las escuelas de verano. Todas las actividades de la escuela servirán para fomentar valores de igualdad en un ambiente divertido para los participantes.

La concejala del área, Ana Vanesa Mas, ha explicado que “con actividades como la Escuela de Navidad queremos fomentar la conciliación, ayudar a los hogares a poder compaginar sus horarios con los periodos de vacaciones de las niñas y niños, y que los más pequeños de las casas puedan seguir socializando y disfrutando de un ocio positivo durante estos días”.

La Escuela de Navidad se divide en dos grupos de 20 niños clasificados por edades. Cada grupo hará diferentes actividades, como cuentos y juegos co-educativos, así como actividades de vídeo y periodismo, con el objetivo de hacer adquirir valores en la igualdad a los participantes. El plan de la Escuela de Navidad también incorpora actividades para concienciar sobre el medio ambiente, con actividades sobre el reciclaje, excursiones por entornos naturales próximos o la realización de un huerto vertical.

El periodo de preinscripción para la Escuela de Navidad se abre el lunes 28 de noviembre y se cierra el 12 de diciembre. Para formalizar la preinscripción, será necesario presentarse a la Concejalía de Igualdad, que tiene sede en el Centro Joven (avenida de Madrid, 13), en el horario de atención de 9:00 a 14:00 horas.