Ir al contenido

Actualidad

L'Ajuntament de Crevillent incorpora dos vehicles elèctrics a través d'una subvenció de la Diputació

L'Ajuntament de Crevillent incorpora dos vehicles elèctrics a través d'una subvenció de la Diputació

  • Es destinaran a serveis generals i a l'àrea de Serveis Socials per a l'atenció a domicili

Crevillent (20/06/2022).- L'Ajuntament de Crevillent ha rebut dos vehicles elèctrics gràcies a la subvenció concedida per la Diputació d'Alacant, mitjançant una convocatòria dirigida a municipis i entitats locals de la província d'Alacant de població menor o igual a 50.000 habitants.

Gregorio, regidor de Bon Govern, ha manifestat que un dels automòbils es destinarà a Serveis Socials, per a l'atenció a domicili, mentre que l'altre s'utilitzarà per a Serveis Generals.

Tots dos compten amb una autonomia 100% elèctrica i capacitat per a 5 persones. El model és Opel Combo-e Life L1 Edition. El valor econòmic de cadascun dels vehicles és de 27.397,26€, amb un valor total de 54.794,52 €, i no han suposat cap cost per a l'Ajuntament.

Aquest és un pas més en la renovació de la flota de vehicles municipals que ens permetrà estalviar en costos de manteniment i de combustibles. A més suposa un avanç en la nostra política per a impulsar la mobilitat sostenible perquè es porta a la pràctica la reducció de l'emissió diària de gasos contaminants, amb els beneficis que això suposa per al Medi Ambient” ha ressaltat l'edil.

Díaz-Marta ha ressaltat també que l'Ajuntament està a l'espera del lliurament de 14 vehicles més, que ja s'han adjudicat, i que donaran servei a altres departaments, com el d'obres, així com a la Policia Local i a Protecció Civil.

 

El Ayuntamiento de Crevillent incorpora dos vehículos eléctricos a través de una subvención de la Diputación

  • Se destinarán a servicios generales y al área de Servicios Sociales para la atención a domicilio

Crevillent (20/06/2022).- El Ayuntamiento de Crevillent ha recibido dos vehículos eléctricos gracias a la subvención concedida por la Diputación de Alicante, mediante una convocatoria dirigida a municipios y entidades locales de la provincia de Alicante de población menor o igual a 50.000 habitantes.

Gregorio, concejal de Buen Gobierno, ha manifestado que uno de los automóviles se destinará a Servicios Sociales, para la atención a domicilio, mientras que el otro se utilizará para Servicios Generales.

Ambos cuentan con una autonomía 100% eléctrica y capacidad para 5 personas. El modelo es Opel Combo-e Life L1 Edition. El valor económico de cada uno de los vehículos es de 27.397,26€, con un valor total de 54.794,52 €, y no han supuesto ningún coste para el Ayuntamiento.

Este es un paso más en la renovación de la flota de vehículos municipales que nos permitirá ahorrar en costes de mantenimiento y de combustibles. Además supone un avance en nuestra política para impulsar la movilidad sostenible porque se lleva a la práctica la reducción de la emisión diaria de gases contaminantes, con los beneficios que ello supone para el Medio Ambiente” ha resaltado el edil.

Díaz-Marta ha resaltado también que el Ayuntamiento está a la espera de la entrega de 14 vehículos más, que ya se han adjudicado, y que darán servicio a otros departamentos, como el de obras, así como a la Policía Local y a Protección Civil.