Ir al contenido

Actualidad

L'Ajuntament de Crevillent col·labora en l'organització de l'esdeveniment “Focus Pyme y Emprendimiento”

L'Ajuntament de Crevillent col·labora en l'organització de l'esdeveniment “Focus Pyme y Emprendimiento”

  • L'objectiu d'aquesta iniciativa, que es desenvoluparà el dijous 17 de juny en línia, és establir les bases de l'economia verda i donar a conéixer les possibilitats que pimes i emprenedors tenen al seu abast per a fomentar la sostenibilitat i adaptar els seus models de negoci a les noves necessitats i requeriments de l'entorn

Crevillent (15/06/2021).- "Economia Verda: Canvis, reptes i oportunitats futures" és el nom de la nova edició de “Focus Pyme y Emprendimiento” que se celebrarà dijous que ve 17 de juny, a les 10.00 hores, en línia i que comptarà, en aquesta ocasió, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Crevillent, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL).

Aquesta iniciativa està promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana mitjançant l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora. Segons informen des de l'àrea de Medi Ambient, l'objectiu de l'esdeveniment és establir les bases de l'economia verda i donar a conéixer les possibilitats que pimes i emprenedors tenen per a fomentar la sostenibilitat i adaptar els seus models de negoci a les noves necessitats i requeriments de l'entorn.

L'assistència és gratuïta prèvia inscripció, accedint a www.focuspyme.com. Estefanía Salinas Peral, regidora d'Economia Sostenible i Medi Ambient ha animat a la ciutadania a participar en aquest acte, organitzat per CEEI Elx i en el qual col·laboren diverses entitats, entre les quals es troba l'Ajuntament de Crevillent, on es parlarà de canvis, reptes i oportunitats que l'economia verda pot suposar per al nostre model econòmic i les possibilitats que tenen al seu abast les empreses per a acostar-se i abordar els nous hàbits de consum fomentant la sostenibilitat en els seus negocis.

El programa és el següent:

10.10 a 10.30 h.

Col·loqui debat: L'economia verda en el món local. Què és i com ens afectarà?

En aquesta sessió, a través d'un debat col·loqui, s'explicarà de manera senzilla i pràctica, els conceptes que giren al voltant de l'economia verda com són l'economia sostenible, empreses verdes o la transició ecològica i com pot afectar l'entorn socioeconòmic en el qual ens movem.

10.30 a 11.00 h.

Iniciatives per a fomentar l'emprenedoria verda i la sostenibilitat de les pimes.

S'exposaran les iniciatives, ajudes o subvencions que s'estan convocant, a nivell regional, nacional i europeu, per a agilitar la transició ecològica, fomentar l'emprenedoria verda i la millora del model productiu de les pimes per a fer-les més sostenibles.

11.00 a 11.30 h.

Claus per a un futur sostenible en la teua empresa.

S'aportaran bones pràctiques sostenibles en l'empresa, quines estratègies de sostenibilitat es pot incorporar, com comunicar eixes bones pràctiques (màrqueting de sostenibilitat), etc..

11.30 a 12.00 h.

Experiències d'emprenedoria sostenible.

En aquest apartat, tres empreses comptaran la seua experiència i trajectòria professional, i com han sigut capaces de posar en marxa solucions sostenibles a través del disseny i la tecnologia.

 

El Ayuntamiento de Crevillent colabora en la organización del evento Focus Pyme y Emprendimiento

  • El objetivo de esta iniciativa, que se desarrollará el jueves 17 de junio online, es sentar las bases de la economía verde y dar a conocer las posibilidades que pymes y emprendedores tienen a su alcance para fomentar la sostenibilidad y adaptar sus modelos de negocio a las nuevas necesidades y requerimientos del entorno

Crevillent (15/06/2021).- "Economía Verde: Cambios, retos y oportunidades futuras" es el nombre de la nueva edición de Focus Pyme y Emprendimiento que se celebrará el próximo jueves 17 de junio, a las 10:00 horas, de forma online y que contará, en esta ocasión, con la colaboración del Ayuntamiento de Crevillent, a través de la Agencia de Desarrollo Local (ADL).

Esta iniciativa está promovida y financiada por la Generalitat Valenciana mediante el Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial (IVACE), dentro de su política de apoyo al emprendimiento innovador. Según informan desde el área de Medio Ambiente, el objetivo del evento es sentar las bases de la economía verde y dar a conocer las posibilidades que pymes y emprendedores tienen para fomentar la sostenibilidad y adaptar sus modelos de negocio a las nuevas necesidades y requerimientos del entorno.

La asistencia es gratuita previa inscripción, accediendo a www.focuspyme.com. Estefanía Salinas Peral, concejala de Economía Sostenible y Medio Ambiente ha animado a la ciudadanía a participar en este acto, organizado por CEEI Elche y en el que colaboran varias entidades, entre las que se encuentra el Ayuntamiento de Crevillent, donde se hablará de cambios, retos y oportunidades que la economía verde puede suponer para nuestro modelo económico y las posibilidades que tienen a su alcance las empresas para acercarse y abordar los nuevos hábitos de consumo fomentando la sostenibilidad en sus negocios.

El programa es el siguiente:

10:10 a 10:30 h.

Coloquio debate: La economía verde en el mundo local. ¿Qué es y cómo nos afectará?

En esta sesión, a través de un debate coloquio, se explicará de forma sencilla y práctica, los conceptos que giran alrededor de la economía verde como son la economía sostenible, empresas verdes o la transición ecológica y cómo puede afectar al entorno socioeconómico en el que nos movemos.

10:30 a 11:00 h.

Iniciativas para fomentar el emprendimiento verde y la sostenibilidad de las pymes.

Se expondrán las iniciativas, ayudas o subvenciones que se están convocando, a nivel regional, nacional y europeo, para agilizar la transición ecológica, fomentar el emprendimiento verde y la mejora del modelo productivo de las pymes para hacerlas más sostenibles.

11:00 a 11:30 h.

Claves para un futuro sostenible en tu empresa.

Se aportarán buenas prácticas sostenibles en la empresa, qué estrategias de sostenibilidad se puede incorporar, cómo comunicar esas buenas prácticas (marketing de sostenibilidad), etc..

11:30 a 12:00 h.

Experiencias de emprendimiento sostenible.

En este apartado, tres empresas contarán su experiencia y trayectoria profesional, y cómo han sido capaces de poner en marcha soluciones sostenibles a través del diseño y la tecnología.