Ir al contenido

Actualidad

L’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA Crevillent) i la Regidoria de Cultura inicien la campanya “Per Nadal, un llibre és el millor regal”

L’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA Crevillent) i la Regidoria de Cultura inicien la campanya “Per Nadal, un llibre és el millor regal”

  • La campanya pretén fomentar la compra de llibres durant aquestes dates i, per tant, la lectura, especialment en valencià.

  • AVIVA Crevillent ha repartit, a les llibreries de la localitat, més de 100 bosses de ràfia amb missatges que fomenten el comerç local i l’ús del valencià en el comerç, entregant les mateixes a les persones que adquirisquen llibres en valencià.

Crevillent (21/12/2022).- L’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA Crevillent) i la Regidoria de Cultura, al llarg d’aquesta setmana, han repartit més de 100 bosses de ràfia a les llibreries del municipi dins la campanya “Per Nadal, un llibre és el millor regal”. Els objectius de la campanya són fomentar l’adquisició de llibres en valencià i, de retruc, la lectura, i fomentar el comerç local, en aquest cas, potenciar les llibreries del municipi.

Les llibreries regalaran les bosses de ràfia a les persones que facen una compra de llibres en valencià al seu establiment. Aquestes bosses contenen missatges de foment del comerç local: “Jo, comerç local” i de l’ús del valencià en el comerç: “compre en valencià”.

La campanya pretén trencar el tòpic del llibre com a recurs d’última hora, de regal fàcil i avorrit. En aquest sentit, és important ajustar la classe de llibre que elegim als gustos de la persona destinatària del regal, ja que una bona tria farà que un llibre siga un regal magnífic. Així, el regidor de Cultura, Jesús Ruiz, ha afirmat que “els llibres sempre són un dels millors regals que podem fer o rebre perquè ens ofereixen emocions, misteri, rialles, aventures i ens transporten a altres temps, mons, llocs o realitats”.

Per tal d’encertar en el regal és important comptar amb el consell del nostre llibreter o llibretera de confiança. Així que, ja sabeu, acosteu-vos a les llibreries de Crevillent i mireu, trieu, pregunteu i, sobretot, emporteu-vos a casa un llibre en valencià.

Finalment, AVIVA Crevillent aprofita per recordar als comerços del municipi que està a la seua disposició per a assessorar-los en qualsevol qüestió lingüística relativa a l’ús del valencià en el comerç: retolació, cartelleria, traduccions, correccions, etc.

 

La Agència de Promoció del Valencià (AVIVA Crevillent) y la Concejalía de Cultura inician la campaña “Per Nadal, un llibre és el millor regal”

  • La campaña pretende fomentar la compra de libros durante estas fechas y, por lo tanto, la lectura, especialmente en valenciano.

  • AVIVA Crevillent ha repartido, a las librerías de la localidad, más de 100 bolsas de rafia con mensajes que fomentan el comercio local y el uso del valenciano en el comercio, entregando las mismas a las personas que adquieran libros en valenciano.

Crevillent (21/12/2022).- La Agència de Promoció del Valencià (AVIVA Crevillent) y la Concejalía de Cultura, a lo largo de esta semana han repartido más de 100 bolsas de rafia a las librerías del municipio dentro de la campaña “Per Nadal, un llibre és el millor regal”. Los objetivos de la campaña son fomentar la adquisición de libros en valenciano y, de rebote, la lectura, y fomentar el comercio local, en este caso, potenciar las librerías del municipio.

Las librerías regalarán las bolsas de rafia a las personas que hagan una compra de libros en valenciano a su establecimiento. Estas bolsas contienen mensajes de fomento del comercio local: “Jo, comerç local” y del uso del valenciano en el comercio: “Compre en valencià”.

La campaña pretende romper el tópico del libro como recurso de última hora, de regalo fácil y aburrido. En este sentido, es importante ajustar la clase de libro que elegimos a los gustos de la persona destinataria del regalo, puesto que una buena elección hará que un libro sea un regalo magnífico. Así, el concejal de Cultura, Jesús Ruiz, ha afirmado que “los libros siempre son uno de los mejores regalos porque nos ofrecen emociones, misterio, risas, aventuras y nos transportan a otros tiempos, mundos, lugares o realidades”.

Para acertar en nuestro regalo es importante contar con el consejo de nuestro librero o librera de confianza. Así que, ya sabéis, acercaos a las librerías y mirad, elegid, preguntad y, sobre todo, llevaos a casa un libro en valenciano.

Finalmente, AVIVA Crevillent aprovecha para recordar a los comercios del municipio que está a su disposición para asesorarlos en cualquier cuestión lingüística relativa al uso del valenciano en el comercio: rotulación, cartelería, traducciones, correcciones, etc.