Ir al contenido

Actualidad

Humor i amistat per a superar un divorci en la comèdia “Despedida de casada”

Humor i amistat per a superar un divorci en la comèdia “Despedida de casada”

  • L'obra s'emmarca dins del multiesdeveniment de la XI Mostra de Teatre de Crevillent i en aquesta ocasió l'espectacle es dirigeix a un públic adult

Crevillent (20/12/2022).- El divendres 30 de desembre a les 20.00 h., en la Sala d'actes de la Casa Municipal de Cultura José Candela Lledó, tindrà lloc l'obra de teatre “Despedida de casada”. Aquesta comèdia ve a càrrec de la companyia de teatre “Doble K teatro”, dins de la XI Mostra de Teatre organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Crevillent i subvencioneada per la Diputació Provincial d'Alacant.

Despedida de casada” és una comèdia que transcorre en un hotel de Benidorm. En aquest, un grup d'amigues de l'institut ens divertiran amb una gran varietat de situacions, com un spa que augmenta la tensió, creure's Beyoncé en un karaoke, perdre el compte de la cervesa, el vi i el tequila, confessar a deshora el que està prohibit o reviure l'angoixa vital que tots portem dins entre altres situacions hilarants.

Només l'humor i l'amistat aconseguiran convertir una cosa tan dolorosa com un divorci en una espècie de celebració del seu nou estat civil. Això és “Despedida de casada”, un espectacle sobre la dona des de la dona, una comèdia sobre l'amistat, amb un toc de llima i sal que vol celebrar la vida, siga com siga i vinga com vinga. Una comèdia que diverteix al mateix temps que emociona i està dirigida a un públic adult.

El regidor de Cultura, Jesús Ruiz, ha indicat que la XI Mostra de Teatre de Crevillent, és un multiesdeveniment que conté espectacles tant per al gaudi de xiquets com d'adults. En aquesta ocasió, amb la comèdia “Despedida de casada”,

Les entrades estaran disponibles, de manera totalment gratuïta, en el web https://www.notikumi.com/ a partir del divendres 23 de desembre. L'Ajuntament prega a tot aquell que obtinga entrades i no puga assistir-hi, que les retorne en la recepció de la Casa de Cultura perquè altres persones puguen gaudir de l'espectacle.

 

Humor y amistad para superar un divorcio en la comedia “Despedida de casada”

  • La obra se enmarca dentro del multievento la XI Muestra de Teatro de Crevillent y en esta ocasión el espectáculo se dirige a un público adulto

Crevillent (20/12/2022).- El viernes 30 de diciembre a las 20:00 h., en el Salón de Actos de la Casa Municipal de Cultura José Candela Lledó, tendrá lugar la obra de teatro “Despedida de casada”. Esta comedia viene a cargo de la compañía de teatro “Doble K teatro”, dentro de la XI Muestra de Teatro organizada por la Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de Crevillent y subvencionada por la Diputación Provincial de Alicante.

Despedida de casada” es una comedia que transcurre en un hotel de Benidorm. En él, un grupo de amigas del instituto nos divertirán con una gran variedad de situaciones, como un spa que aumenta la tensión, creerse Beyoncé en un karaoke, perder la cuenta de la cerveza, el vino y el tequila, confesar a deshora lo que está prohibido o revivir la angustia vital que todos llevamos dentro entre otras hilarantes situaciones.

Solo el humor y la amistad conseguirán convertir algo tan doloroso como un divorcio, en una especie de celebración de su nuevo estado civil. Esto es “Despedida de casada”, un espectáculo sobre la mujer desde la mujer, una comedia sobre la amistad, con un toque de limón y sal que quiere celebrar la vida, sea como sea y venga como venga. Una comedia que divierte a la par que emociona y está dirigida a un público adulto.

El concejal de Cultura, Jesús Ruiz, ha indicado que la XI Muestra de Teatro de Crevillent, es un multievento que contiene espectáculos tanto para el disfrute de niños como de adultos. En esta ocasión, con la comedia “Despedida de casada”,

Las entradas estarán disponibles, de manera totalmente gratuita, en la webhttps://www.notikumi.com/ a partir del viernes 23 de diciembre.El Ayuntamiento ruega a todo aquel que obtenga entradas y no pueda asistir, que las devuelva en la recepción de la Casa de Cultura para que otras personas puedan disfrutar del espectáculo.