Ir al contenido

Actualidad

El Centre Jove organitza una eixida al CEMA Els Molins per a observar les estreles

El Centre Jove organitza una eixida al CEMA Els Molins per a observar les estreles

  • L’activitat, que estarà guiada, serà el 10 de setembre i comptarà també amb un taller mediambiental

Crevillent (07/09/2022).- El Centre Jove ha organitzat una activitat d’observació de les estreles i un taller mediambiental el pròxim dissabte 10 de setembre al CEMA Els Molins. Totes les activitats comptaran amb un guia i permetran als participants gaudir de l’espai natural del nostre municipi a través d’un oci responsable que transmet els valors de la cura del medi ambient, així com també servir d’introducció al món de l’astronomia aprofitant el material i equipament del CEMA Els Molins.

L’activitat començarà a les 17:30 h. a Els Molins, on els participants s’hauran de desplaçar. A partir de les 18:00 h. i fins a les 20:00 h. tindrà lloc el taller mediambiental, amb el qual ens aproparem al medi natural de la Serra de Crevillent i a la seua conservació, així com maneres de ser responsables amb el medi ambient per a no contribuir a la seua degradació. A les 21:45 començarà l’observació d’estreles amb l’ajuda d’un guia que ensenyarà a identificar els cossos celestes que tenim cada nit sobre els nostres caps.

La regidora de Joventut, Ana Vanesa Mas, ha assenyalat que “aquestes activitats apropen la Serra de Crevillent a la joventut crevillentina i permeten gaudir de l’oci a l’aire lliure aprofitant els últims dies d’estiu, al mateix temps que fomenta la conservació de l’espai natural i ens permet gaudir d’una altra manera els tresors que tenim sempre a mà i que de vegades no considerem, com pot ser la bellesa del cel nocturn”.

Els participants hauran de portar aigua, alguna cosa per a sopar i roba adequada, tenint en compte que a l’entorn del CEMA Els Molins pot arribar a refrescar de nit. També serà necessària una llanterna (la dels telèfons mòbils serveix).

El Centre Jove organiza una salida el CEMA Los Molinos para observar las estrellas

  • La actividad, que estará guiada, será el 10 septiembre y contará también con un taller medioambiental

Crevillent (07/09/2022).- El Centre Jove ha organizado una actividad de observación de las estrellas y un taller medioambiental el próximo sábado 10 de septiembre en el CEMA Los Molinos. Todas las actividades contarán con un guía y permitirán a los participantes disfrutar del espacio natural de nuestro municipio a través de un ocio responsable que transmite los valores del cuidado del medio ambiente, así como también servirá de introducción al mundo de la astronomía aprovechando el material y el equipo del CEMA Los Molinos.

La actividad comenzará a las 17:30 h. en Los Molinos, donde los participantes se deberán desplazar. A partir de las 18:00 h. y hasta las 20:00 h. tendrá lugar el taller medioambiental, con el que nos acercaremos al medio natural de la Sierra de Crevillent y su cuidado, así como maneras de ser responsables con el medio ambiente para no contribuir a su degradación. A las 21:45 h. comenzará la observación de estrellas con la ayuda de un guía que enseñará a identificar los cuerpos celestes que tenemos cada noche sobre nuestras cabezas.

La concejala de Juventud, Ana Vanesa Mas, ha señalado que “estas actividades acercan la Sierra de Crevillent a la juventud crevillentina y permiten disfrutar del ocio al aire libre aprovechando los últimos días de verano, al mismo tiempo que fomenta el cuidado del espacio natural y nos permite conocer de otra manera los tesoros que tenemos siempre a mano y que a veces no tenemos en cuenta, como puede ser la belleza del cielo nocturno”.

Los participantes deberán llevar agua, algo para cenar y ropa adecuada, teniendo en cuenta que en el entorno del CEMA Los Molinos puede llegar a refrescar por la noche. También será necesaria una linterna (la del teléfono móvil sirve).