Ir al contenido

Actualidad

El Centre de Majors reprén les seues activitats amb noves propostes

El Centre de Majors reprén les seues activitats amb noves propostes

  • La regidora de Majors, Montserrat Pineda, informa que el període de matriculació per a les noves teràpies i tallers estarà obert fins al 31 de març i entre l'oferta estarà pintura, teatre, costura creativa, guitarra, ioga i fisioteràpia

Crevillent (24/03/2021).-. A partir d'aquesta setmana i fins al 31 de març estarà obert el període de matriculació per a les noves teràpies i tallers oferits per la Regidoria de Drets Socials i Majors. Els tallers començaran en el Centre de Majors el 13 d'abril, si no hi ha cap impediment sanitari, seguint totes les mesures de seguretat i higiene que indiquen les autoritats sanitàries per a la prevenció de la Covid-19.

En les últimes setmanes s'han realitzat enquestes telefòniques als usuaris d'aquest centre per a comprovar el nivell de satisfacció de les activitats realitzades anteriorment i que continuen estant ara en vigor. “Estem orgullosos que el grau de satisfacció haja sigut tan alt i continuarem amb les activitats actuals. Però a més, s'han recopilat idees per a crear noves propostes que s'adapten a les necessitats i gustos dels usuaris” afirma Montserrat Pineda, la regidora de Drets Socials, Desenvolupament Humà i Majors.

D'aquesta manera, la Regidoria de Majors pretén oferir noves activitats i serveis, tots ells consensuats amb els majors que acudeixen al centre. Anunciant, com a novetat, els següents tallers i serveis que la Regidoria ha estat programant els últims mesos: pintura, teatre, costura creativa, guitarra, ioga i fisioteràpia, ampliant així l'oferta per als majors de la localitat.

 

El Centro de Mayores reanuda sus actividades con nuevas propuestas

  • La concejala de Mayores, Montserrat Pineda, informa que el periodo de matriculación para las nuevas terapias y talleres estará abierto hasta el 31 de marzo y entre la oferta estará pintura, teatro, costura creativa, guitarra, yoga y fisioterapia

Crevillent (24/03/2021).-. A partir de esta semana y hasta el 31 de marzo permanecerá abierto el periodo de matriculación para las nuevas terapias y talleres ofertados por la Concejalía de Derechos Sociales y Mayores. Los talleres comenzarán en el Centro de Mayores el 13 de abril, si no hay ningún impedimento sanitario, siguiendo todas las medidas de seguridad e higiene que indican las autoridades sanitarias para la prevención de la Covid-19.

En las últimas semanas se han realizado encuestas telefónicas a los usuarios de dicho centro para comprobar el nivel de satisfacción de las actividades realizadas anteriormente y que siguen estando ahora en vigor. “Estamos orgullosos de que el grado de satisfacción haya sido tan alto y continuaremos con las actividades actuales. Pero además, se han recopilado ideas para crear nuevas propuestas que se adapten a las necesidades y gustos de los usuarios” afirma Montserrat Pineda, la concejala de Derechos Sociales, Desarrollo Humano y Mayores.

De este modo, la Concejalía de Mayores pretende ofertar nuevas actividades y servicios, todos ellos consensuados con los mayores que acuden al centro. Anunciando pues, como novedad, los siguientes talleres y servicios que la Concejalía ha estado programando los últimos meses: pintura, teatro, costura creativa, guitarra, yoga y fisioterapia, ampliando así la oferta para los mayores de la localidad.