Ir al contenido

Actualidad

El 150 Aniversari de la Confraria ”La Oración en el Huerto” de Crevillent se celebra en el cupó de l'ONCE

El 150 Aniversari de la Confraria ”La Oración en el Huerto” de Crevillent se celebra en el cupó de l'ONCE

  • La presentació d'aquest cupó en commemoració al 150 aniversari del Pas del Hort s'ha celebrat en la Sala d'Actes de la Casa de Cultura

Crevillent (31/03/2021).- El 150 Aniversari de la Confraria La Oración en el Huerto de Crevillent protagonitzarà el cupó de l'ONCE del pròxim dilluns, 5 d'abril, del qual hi ha disponibles cinc milions i mig.

La presentació d'aquest cupó, en el qual es difondrà la imatge d'aquesta confraria crevillentina, ha sigut duta a terme per l'Alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva Casanova, Francisco Martínez Miralles, President de Confraria La Oración en el Huerto, José Antonio Maciá Ruiz, President de la Federación de Cofradías i Hermandades de la Semana Santa de Crevillent, Iván Prieto Álvaro, Cap de Joc de l'ONCE d'Alacant i Daniel Botella Hurtado, Director de l'Agència de l'ONCE d'Elx.

Aquesta presentació celebrada en la Sala d'Actes de la Casa Municipal de Cultura forma part de la programació amb motiu del 150 aniversari de la Confraria del Pas del Hort fundada en 1870, i la imatgeria del qual va ser creada per Antonio Riudavets al 1871.

L'origen de les imatges d'aquesta confraria es deu a la iniciativa de diversos llauradors crevillentins de l'època, que van aprofitar els beneficis d'una collita per a encarregar-les, tenint un cost de 19.000 reals.

 

El 150 Aniversario de la Cofradía La Oración del Huerto de Crevillent se celebra en el cupón de la ONCE

  • La presentación de este cupón en conmemoración al 150 aniversario del “Pas del Hort” se ha celebrado en el Salón de Actos de la Casa de Cultura

Crevillent (31/03/2021).- El 150 Aniversario de la Cofradía La Oración del Huerto de Crevillent protagonizará el cupón de la ONCE del próximo lunes, 5 de abril, del que hay disponibles cinco millones y medio.

La presentación de este cupón, en el que se difundirá la imagen de esta cofradía crevillentina, ha sido llevada a cabo por el Alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva Casanova, Francisco Martínez Miralles, Presidente de Cofradía La Oración en el Huerto, José Antonio Maciá Ruiz, Presidente de la Federación de Cofradías y Hermandades de la Semana Santa de Crevillent, Iván Prieto Álvaro, Jefe de Juego de la ONCE de Alicante y Daniel Botella Hurtado, Director de la Agencia de la ONCE de Elche.

Esta presentación celebrada en el Salón de Actos de la Casa Municipal de Cultura forma parte de la programación con motivo del 150 aniversario de la Cofradía La Oración en el Huerto, fundada en 1870, y cuya imaginería fue creada por Antonio Riudavets en el año 1871.

El origen de las imágenes de esta cofradía se debe a la iniciativa de varios labradores crevillentinos de la época, que aprovecharon los beneficios de una cosecha para encargarlas, teniendo un coste de 19.000 reales.