Ir al contenido

Actualidad

Crevillent s’ompli d’orgull per a commemorar el Dia de l’Orgull LGTBI

Crevillent s’ompli d’orgull per a commemorar el Dia de l’Orgull LGTBI

  • La jornada ha servit per a reivindicar els drets del col·lectiu i denunciar els atacs d’odi i LGTBIfòbia que pateix

Crevillent (28/06/2022).- Crevillent ha celebrat hui, 28 de juny, el Dia de l’Orgull LGTBI amb un discurs a les portes de l’ajuntament que ha servit per a reivindicar els drets del col·lectiu, defensar els drets humans i condemnar enèrgicament els atacs i la discriminació que pateix, així com deixar clar el compromís del municipi de Crevillent com un poble compromés amb la lluita contra les desigualtats i capdavanter en la igualtat.

El discurs de Judith, membre de l’Associació LGTB de Crevillent que ha participat en aquest Orgull 2022, ha reclamat el dret de totes les persones del col·lectiu LGTBI a “ser tractades com el que són, persones” i ha lamentat que al 2020, a Espanya es van registrar 282 delictes d’odi contra el col·lectiu.

Vull cridar amb força que simplement volem poder estimar sense prejudicis, que se’ns identifique pel gènere que sentim que ens pertany i sense por”, ha reivindicat Judith al final del seu discurs.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Crevillent, Ana Vanessa Mas, ha parlat també per a recordar que “Crevillent és un poble sensible amb les desigualtats i per això treballa per a ser capdavanter en les polítiques d’igualtat”, al mateix temps que ha assenyalat que és “obligació de les administracions lluitar en defensa dels drets humans i per això l’ajuntament se situa al costat de les persones que lluiten contra la discriminació per motius d’orientació sexual o identitat de gènere”.

Així mateix, ha manifestat el compromís de seguir treballant amb les associacions del poble com a mostra de solidaritat i suport. La regidora ha finalitzat recordant que “estimes a qui estimes, Crevillent t’estima”.

 

Crevillent se llena de orgullo para conmemorar el Día del Orgullo LGTBI

  • La jornada ha servido para reivindicar los derechos del colectivo y denunciar los ataques de odio y LGTBIfobia que sufre

Crevillent (28/06/2022).- Crevillent ha celebrado hoy, 28 de junio, el Día del Orgullo LGTBI con un discurso en las puertas del ayuntamiento que ha servido para reivindicar los derechos del colectivo, defender los derechos humanos y condenar enérgicamente los ataques y la discriminación que sufre, así como dejar claro el compromiso del municipio de Crevillent como un pueblo comprometido en la lucha contra las desigualdades y adalid en la igualdad.

El discurso de Judith, miembro de la Asociación LGTB de Crevillent que ha participado en este Orgullo 2022, ha reclamado el derecho de todas las personas del colectivo LGTBI a “ser tratadas como lo que son, personas” y ha lamentado que en el año 2020, en España se registraron 282 delitos de odio contra el colectivo.

Quiero gritar con fuerza que simplemente queremos poder querer sin prejuicios, que se nos identifique por el género que sentimos que nos pertenece y sin miedo”, ha reivindicado Judith al final de su discurso.

La concejala de Igualdad del Ayuntamiento de Crevillent, Ana Vanessa Mas, ha hablado también para recordar que “Crevillent es un pueblo sensible con las desigualdades y por eso trabaja para ser líder en las políticas de igualdad”, al mismo tiempo que ha señalado que es “obligación de las administraciones luchar en defensa de los derechos humanos y por eso el ayuntamiento se sitúa junto a las personas que luchan contra la discriminación por motivos de orientación sexual o identidad de género”.

Así mismo ha manifestado el compromiso de seguir trabajando con las asociaciones del pueblo en señal de solidaridad y respaldo. La regidora ha finalizado recordando que “quieras a quien quieras, Crevillent te quiere”.