Ir al contenido

Actualidad

Crevillent homenatja quatre dones crevillentines a l’acte “Perfils de dona”

Crevillent homenatja quatre dones crevillentines a l’acte “Perfils de dona”

  • El Centre Jove acull la cerimònia que posa de relleu la trajectòria en diferents àmbits d’aquestes dones

Crevillent (29/03/2022).- L’Ajuntament de Crevillent ret homenatge a Marina García Planelles, Maria Bueno Carreres, Neus Mas Manchón i Cristina Tortosa Alarcón a l’acte “Perfils de dona”, un esdeveniment d’homenatge a quatre dones crevillentines que han destacat en diferents àmbits i que se celebra en el marc de les activitats per a commemorar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona. “Perfils de dona” tindrà lloc el pròxim divendres 1 d’abril a partir de les 19:30 hores al Saló d’Actes del Centre Jove.

Aquestes quatre dones representen, com el nom de l’acte indica, quatre perfils de dona diferents. Maria Bueno Carreres ha destacat en el camp de la cultura, Marina García Planelles serà reconeguda com a dona solidària, Neus Mas Manchón com a esportista i Cristina Tortosa Alarcón com a dona treballadora.

La regidora d’Igualtat, Ana Vanesa Mas, ha destacat que aquest homenatge “és un homenatge de tot el poble de Crevillent, que està compromés a donar el valor que es mereix a totes les dones crevillentines que destaquen en els seus àmbits i que vol començar, amb actes com aquest, a lluitar per ser un poble just, igualitari i que reconeix el treball i l’esforç de les seues dones, representades ara per Marina, Maria, Neus i Cristina”.

 

Crevillent homenajea a cuatro mujeres crevillentinas en el acto “Perfiles de mujer”

  • El Centre Jove acoge la ceremonia que pone de relieve la trayectoria en diferentes ámbitos de estas mujeres

Crevillent (29/03/2022).- El Ayuntamiento de Crevillent rinde homenaje a Marina García Planelles, María Bueno Carreres, Neus Mas Manchón y Cristina Tortosa Alarcón en el acto “Perfiles de mujer”, un acontecimiento de homenaje a cuatro mujeres crevillentinas que han destacado en diferentes ámbitos y que se celebra en el marco de las actividades para conmemorar el 8 de marzo, Día Internacional de la Mujer. “Perfiles de mujer” tendrá lugar el próximo viernes 1 de abril a partir de las 19:30 horas en el Salón de Actos del Centre Jove.

Estas cuatro mujeres representan, como el nombre del acto indica, cuatro perfiles de mujer diferentes. María Bueno Carreres ha destacado en el campo de la cultura, Marina García Planelles será reconocida como mujer solidaria, Neus Mas Manchón como deportista y Cristina Tortosa Alarcón como mujer trabajadora.

La concejala de Igualdad, Ana Vanesa Mas, ha destacado que este homenaje “es un reconocimiento de todo el pueblo de Crevillent, que está comprometido al dar el valor que se merece a todas las mujeres crevillentinas que destacan en sus ámbitos y que quiere empezar, con actas como este, a luchar para ser un pueblo justo, igualitario y que reconoce el trabajo y el esfuerzo de sus mujeres, representadas ahora por Marina, Maria, Neus y Cristina”.