Ir al contenido

Actualidad

Comença la campanya «Llegir en valencià per a canviar el món»

Comença la campanya «Llegir en valencià per a canviar el món»

  • 11 relats escrits i il·lustrats per valencians i valencianes dedicats als ODS (Objectius per a un Desenvolupament Sostenible). La col·lecció es pot adquirir els dissabtes i diumenges per 1 euro amb els diaris ‘Levante’ i ‘Información’

Crevillent (22/06/2022).- Onze relats escrits per autores i autors valencians dedicats als ODS (Objectius per a un Desenvolupament Sostenible); Jovi Lozano-Seser, Anna Marí, Vicent Usó, Joanjo Garcia, Irene Rodrigo, Natàlia Gisbert Abad, Enric Senabre, Marian Díez Picó, Maria Josepa Payà, Pau Alabajos i Andreu Escrivà. La col·lecció compta amb cobertes dissenyades a propòsit per a la campanya per il·lustradors i il·lustradores valencians, com són Viv Campbell, David van der Veen, Laura Inat, Jesús Huguet, Alicia Blasco, Benedetta Notarandrea, Pablo Caracol, Marta Chaves, Adela María Flore, Virginia Lorente i José Luis Arroyo.

La col·lecció «Llegir en valencià per a canviar el món» arriba als quioscos el diumenge 19 de juny amb el llibre Marina i el misteri de l'aigua, escrit per Jovi Lozano-Seser, gratuït amb la compra del diari Levante-EMV. La campanya ens permetrà conéixer de primera mà les històries que, a partir d’un o diversos Objectius de Desenvolupament Sostenible, han imaginat els nostres autors i autores, i van acompanyades d’un glossari amb la definició de les paraules menys conegudes; una secció explicativa que amplia la informació sobre els ODS i recomanacions de llibres d’autors i autores valencians.

Els llibres es podran aconseguir per només 1 euro cada dissabte i diumenge amb el diari Levante-EMV a partir del 19 de juny. Igualment, la col·lecció es podrà obtenir també amb el diari Información a partir del 3 de juliol.

«Llegir en valencià» és una campanya de promoció de la lectura en la nostra llengua en què col·labora la Diputació de València, a través de la Unitat de Normalització Lingüística, amb l’objectiu comú de fomentar la lectura i promocionar el valencià. Podreu trobar tota la informació en l’enllaç: https://www.llegirenvalencia.org/llegir2022/

La Biblioteca Municipal “Enric Valor” adquirirà els exemplars i estaran disponibles pròximament per als crevillentins i crevillentines.

Ara, llegir en valencià, més fàcil que mai!

 

Empieza la campaña «Leer en valenciano para cambiar el mundo»

  • 11 relatos escritos e ilustrados por valencianos y valencianas dedicados a los ODS (Objetivos para un Desarrollo Sostenible). La colección se puede adquirir los sábados y domingos por 1 euro con los diarios ‘Levante’ e ‘Información’

Crevillent (22/06/2022).- Once relatos escritos por autoras y autores valencianos dedicados a los ODS (Objetivos para un Desarrollo Sostenible); Jovi Lozano-Seser, Anna Marí, Vicent Usó, Joanjo Garcia, Irene Rodrigo, Natàlia Gisbert Abad, Enric Senabre, Marian Díez Picó, Maria Josepa Payà, Pau Alabajos y Andreu Escrivà. La colección cuenta con cubiertas diseñadas a propósito para la campaña por ilustradoras e ilustradores valencianos, como son Viv Campbell, David van der Veen, Laura Inat, Jesús Huguet, Alicia Blasco, Benedetta Notarandrea, Pablo Caracol, Marta Chaves, Adela María Flore, Virginia Lorente y José Luis Arroyo.

La colección «Llegir en valencià per a canviar el món» llega a los quioscos el domingo 19 de junio con el libro Marina i el misteri de l'aigua, escrito por Jovi Lozano-Seser, gratuito con la compra del diario Levante-EMV. La campaña nos permitirá conocer de primera mano las historias que, a partir de uno o varios Objetivos de Desarrollo Sostenible, han imaginado nuestros autores y autoras, y van acompañadas de un glosario con la definición de las palabras menos conocidas; una sección explicativa que amplía la información sobre los ODS y recomendaciones de libros de autoras y autores valencianos.

Los libros se podrán conseguir por solo 1 euro cada sábado y domingo con el diario Levante-EMV a partir del 19 de junio. Igualmente, la colección se podrá obtener también con el diario Información a partir del 3 de julio.

«Llegir en valencià» es una campaña de promoción de la lectura en nuestra lengua en la que colabora la Diputació de València, a través de la Unidad de Normalización Lingüística, con el objetivo común de fomentar la lectura y promocionar el valenciano. Podréis encontrar toda la información en el enlace: https://www.llegirenvalencia.org/llegir2022/

La Biblioteca Municipal “Enric Valor” adquirirá los ejemplares y estarán disponibles próximamente para los crevillentinos y crevillentinas.

Ahora, leer en valenciano, ¡más fácil que nunca!