Ir al contenido

Agenda

EXPOSICIÓN “50 CONCURSO DE FOTOGRAFÍAS Y DE VÍDEOS PROMOCIONALES DE LAS FIESTAS DE MOROS Y CRISTIANOS 2019”

EXPOSICIÓN “50 CONCURSO DE FOTOGRAFÍAS Y DE VÍDEOS PROMOCIONALES DE LAS FIESTAS DE MOROS Y CRISTIANOS 2019”

DEL  MIÉRCOLES 1 AL DOMINGO 12 DE MAYO. Sala de Exposiciones de la Planta Baja. EXPOSICIÓN “50 CONCURSO DE FOTOGRAFÍAS Y DE VÍDEOS PROMOCIONALES DE LAS FIESTAS DE MOROS Y CRISTIANOS 2019”     Organiza: Asociación de Fiestas de Moros y Cristianos “San Francisco de Asís” con motivo de la celebración del Mig Any Fester 2019. Patrocina: Concejalía de Fiestas del Excmo. Ayto. de Crevillent.

EXPOSICIÓ “ANTITÈTICOS”, DELS ARTISTES QUINO TORREGROSA I JOSÉ Mª IVARS VILALLONGA

EXPOSICIÓ “ANTITÈTICOS”, DELS ARTISTES QUINO TORREGROSA I JOSÉ Mª IVARS VILALLONGA

DEL DIJOUS 16  DE MAIG AL DIJOUS 20 DE JUNY. Sala d'Exposicions de la Planta Baixa.   EXPOSICIÓ “ANTITÈTICOS”, DELS ARTISTES QUINO TORREGROSA I JOSÉ Mª IVARS VILALLONGA. Comissari: Alberto Burgos. Inauguració: dijous 16, a les 20:15 hores.   Organitza i patrocina: Regidoria de Cultura de l'Excm. Aj. de Crevillent ___ DEL JUEVES 16  DE MAYO AL JUEVES 20 DE JUNIO. Sala de Exposiciones de la Planta Baja.   EXPOSICIÓN “ANTITÈTICOS”, DE LOS ARTISTAS QUINO TORREGROSA Y JOSÉ Mª IVARS VILLALONGA. Comisario: Alberto Burgos. Inauguración: jueves 16, a las 20:15 horas.   Organiza y patrocina: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent

“Partituras del cancionero tradicional Crevillentino”,

“Partituras del cancionero tradicional Crevillentino”,

Jueves, 23 de mayo de 2019. Salón de Actos. A las 20:15 horas Presentación del libro:  “Partituras del cancionero tradicional Crevillentino”, a continuación el Coro Amistad interpretará canciones del cancionero Organiza y patrocina: Concejalía de Cultura Excmo. Ayto. de Crevillent.   Dijous, 23 de maig de 2019. Saló d'Actes. A les 20:15 hores   Presentació del llibre:  “Partitures del cançoner tradicional Crevillentino”, a continuació el Cor Amistat interpretarà cançons del cançoner Organitza i patrocina: Regidoria de Cultura Excm. Aj. de Crevillent.

“NIT D'ART”

“NIT D'ART”

DIVENDRES 24. Des de les 17:30 hores. Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó” i Plaça de la Constitució. “NIT D'ART” Tallers, exposicions, projeccions i actuacions en distints llocs culturals de la localitat. S'iniciarà a les 17:30 hores en La Sala d'Actes i continuarà en la Plaça de la Constitució.   (Consultar programa cultural de “Nit d'Art”).   Organitzen: Associació de Creadors de Crevillent i Regidoria de Cultura de l'Excm. Ajuntament de Crevillent. Patrocina: Regidoria de Cultura de l'Excm. Ajuntament de Crevillent. ___   VIERNES 24. Desde las 17:30 horas. Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó” y Plaza de la Constitución. “NOCHE DE ARTE” Talleres, exposiciones, proyecciones y actuaciones en distintos lugares cu...

CONCERT “QUÈ CANTEN ELS XIQUETS”, A CÀRREC DELS GRUPS JARDÍ CORAL  I MINUETTO.

CONCERT “QUÈ CANTEN ELS XIQUETS”, A CÀRREC DELS GRUPS JARDÍ CORAL I MINUETTO.

DIMECRES 29. 19:00 hores. Saló d'Actes.   CONCERT “QUÈ CANTEN ELS XIQUETS”, A CÀRREC DELS GRUPS JARDÍ CORAL  I MINUETTO.   Organitza: Federació Coral de Crevillent. Patrocina: Regidoria de Cultura de l'Excm. Aj. de Crevillent. ___ MIÉRCOLES 29. 19:00 horas. Salón de Actos.   CONCIERTO “QUÉ CANTEN LOS NIÑOS”, A CARGO DE LOS GRUPOS JARDÍN CORAL  Y MINUETTO.   Organiza: Federación Coral de Crevillent. Patrocina: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent.

CONCERT A CÀRREC DEL COR VEUS GREUS.

CONCERT A CÀRREC DEL COR VEUS GREUS.

DIVENDRES 31. 20:15 hores. Saló d'Actes.   CONCERT A CÀRREC DEL COR VEUS GREUS.   Director: José Alberto Aznar. ___ VIERNES 31. 20:15 horas. Salón de Actos.   CONCIERTO A CARGO DEL CORO VOCES GRAVES.   Director: José Alberto Aznar.   Organiza y patrocina: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent.