Ir al contenido

Agenda

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DEL XIX CONCURS FOTOGRÀFIC “SAN SILVESTRE CREVILLENTINA” DEL GRUP FOTOGRÀFIC BLANC I NEGRE.

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DEL XIX CONCURS FOTOGRÀFIC “SAN SILVESTRE CREVILLENTINA” DEL GRUP FOTOGRÀFIC BLANC I NEGRE.

DEL DIJOUS 19 DE SETEMBRE AL DIVIENRES 11 D'OCTUBRE DE 2019. Sala d'Exposicions de la Planta Baixa. EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DEL XIX CONCURS FOTOGRÀFIC “SAN SILVESTRE CREVILLENTINA” DEL GRUP FOTOGRÀFIC BLANC I NEGRE. Inauguració de l'exposició: dijous 19 de setembre de 2019, a les 20:30 hores.   Organitza: Grup fotogràfic Blanc i Negre . Patrocina: Regidoria de Cultura de l'Excm. Aj. de Crevillent. ____ DEL JUEVES  19 DE SEPTIEMBRE AL VIENRES 11 DE OCTUBRE DE 2019. Sala de Exposiciones de la Planta Baja. EXPOSICIÓN FOTOGRÁFICA DEL XIX CONCURSO FOTOGRÁFICO “SAN SILVESTRE CREVILLENTINA” DEL GRUP FOTOGRÀFIC BLANC I NEGRE. Inauguración de la exposición: jueves 19 de septiembre de 2019, a las 20:30 horas.   Organiza: Grup fotogràfic...

INTERCANVI DE BANDERES ENTRE LES COMPARSES QUE OSTENTEN LES CAPITANIES 2019,  OMEIES I ALMOGÀVERS. NOMENAMENT DELS CÀRRECS DE LA FESTA 2019 RA’IS I REI JAUME I.

INTERCANVI DE BANDERES ENTRE LES COMPARSES QUE OSTENTEN LES CAPITANIES 2019, OMEIES I ALMOGÀVERS. NOMENAMENT DELS CÀRRECS DE LA FESTA 2019 RA’IS I REI JAUME I.

DIVENDRES 20. 20:15 hores. Auditori. INTERCANVI DE BANDERES ENTRE LES COMPARSES QUE OSTENTEN LES CAPITANIES 2019,  OMEIES I ALMOGÀVERS. NOMENAMENT DELS CÀRRECS DE LA FESTA 2019 RA’IS I REI JAUME I. A continuació, EXTRAORDINARI CONCERT DE MÚSICA FESTERA, A CÀRREC DE  LA SOCIETAT UNIÓ MUSICAL DE CREVILLENT .   Organitza: Associació de Festes de Moros i Cristians  “San Francesc d'Assís”. Patrocina: Regidoria de Festes de l'Excm. Aj. de Crevillent. _____ VIERNES 20. 20:15 horas. Auditorio. INTERCAMBIO DE BANDERAS ENTRE LAS COMPARSAS QUE OSTENTAN LAS CAPITANÍAS 2019,  OMEYAS Y ALMOGÁVARES. NOMBRAMIENTO DE LOS CARGOS DE LA FESTA 2019 RA’IS Y REY JAUME I. A continuación, EXTRAORDINARIO CONCIERTO DE MÚSICA FESTERA, A CARGO DE  LA SOCIEDAD UNIÓN...

ACTE DE PROCLAMACIÓ DE CAPITANS I BELLESES 2019 DE LES FESTES DE MOROS I CRISTIANS EN HONOR A SAN FRANCESC D'ASSÍS

ACTE DE PROCLAMACIÓ DE CAPITANS I BELLESES 2019 DE LES FESTES DE MOROS I CRISTIANS EN HONOR A SAN FRANCESC D'ASSÍS

DISSABTE 21. 20:15 hores. Auditori. ACTE DE PROCLAMACIÓ DE CAPITANS I BELLESES 2019 DE LES FESTES DE MOROS I CRISTIANS EN HONOR A SAN FRANCESC D'ASSÍS. Aforament limitat. Necessari arreplegada prèvia d'entrades en la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó.   Organitzen: Associació de Festes de Moros i Cristians “San Francesc d'Assís” i  Excm. Aj. de Crevillent. Patrocina: Regidoria de Festes de l'Excm. Aj. de Crevillent. ___   SÁBADO 21. 20:15 horas. Auditorio.   ACTO DE PROCLAMACIÓN DE CAPITANES Y BELLEZAS 2019 DE LAS FIESTAS DE MOROS Y CRISTIANOS EN HONOR A SAN FRANCISCO DE ASÍS.   Aforo limitado. Necesario recogida previa de entradas en la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó.   Organizan: Asociación de Fiestas ...

VI TROBADA DE BOIXETS DE CREVILLENT.

VI TROBADA DE BOIXETS DE CREVILLENT.

DISSABTE 21. DE 10:00  a 14:00 hores. Carrer Llavador i Morquera. VI TROBADA DE BOIXETS DE CREVILLENT. Organitza: Regidoria de Cultura de l'Excm. Aj. de Crevillent. Patrocinen: Regidories de Cultura i Festes de l'Excm. Aj. de Crevillent. ___ SÁBADO 21. DE 10:00  a 14:00 horas. Calle Llavador y Morquera. VI ENCUENTRO DE BOLILLOS DE CREVILLENT. Organiza: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent.

CONCERT SIMFÒNIC A CÀRREC DE L'OSASV (ORQUESTRA SIMFÒNICA ACADÈMICA DE SAN VICENT),  AMB LA COL·LABORACIÓ ESPECIAL DE JOSÉ MANUEL MAS (TENOR), CARMEN MUÑOZ (SOPRANO) I JAVIER RUBIO (BARÍTON).

CONCERT SIMFÒNIC A CÀRREC DE L'OSASV (ORQUESTRA SIMFÒNICA ACADÈMICA DE SAN VICENT), AMB LA COL·LABORACIÓ ESPECIAL DE JOSÉ MANUEL MAS (TENOR), CARMEN MUÑOZ (SOPRANO) I JAVIER RUBIO (BARÍTON).

DIUMENGE 22. 20 hores.  Auditori. CONCERT SIMFÒNIC A CÀRREC DE L'OSASV (ORQUESTRA SIMFÒNICA ACADÈMICA DE SAN VICENT),  AMB LA COL·LABORACIÓ ESPECIAL DE JOSÉ MANUEL MAS (TENOR), CARMEN MUÑOZ (SOPRANO) I JAVIER RUBIO (BARÍTON). Aforament limitat. Necessari arreplegada prèvia d'entrades en la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó.   Organitza: Regidoria de Cultura de l'Excm. Aj. de Crevillent. Patrocinen: Regidories de Cultura i Festes de l'Excm. Ajuntament de Crevillent. Subvenciona: Excma. Diputació Provincial d'Alacant. ___ DOMINGO 22. 20 horas.  Auditorio. CONCIERTO SINFÓNICO A CARGO DE LA OSASV (ORQUESTA SINFÓNICA ACADÉMICA DE SAN VICENTE),  CON LA COLABORACIÓN ESPECIAL DE JOSÉ MANUEL MAS (TENOR), CARMEN MUÑOZ (SOPRANO) Y JAVI...

DISSABTE DE CONTE “LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES”, A CÀRREC D'ORACLE DE l'EST TEATRE.

DISSABTE DE CONTE “LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES”, A CÀRREC D'ORACLE DE l'EST TEATRE.

DISSABTE 28. 12 hores. Saló d'Actes. DISSABTE DE CONTE “LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES”, A CÀRREC D'ORACLE DE l'EST TEATRE. Organitza i patrocina: Regidoria de Cultura de l'Excm. Aj. de Crevillent. ____ SÁBADO 28. 12 horas. Salón de Actos. SÁBADO DE CUENTO “LA VUELTA AL MUNDO EN 80 DÍAS”, A CARGO DE ORACLE DE L’EST TEATRE. Organiza y patrocina: Concejalía de Cultura del Excmo. Ayto. de Crevillent.  

REVISTA DE VARIETATS / REVISTA DE VARIEDADES

REVISTA DE VARIETATS / REVISTA DE VARIEDADES

DIUMENGE 29. 20:00 hores. AUDITORIO REVISTA DE VARIETATS Organitza i patrocina: Regidoria de Festes del Excm. Aj. de Crevillent. DOMINGO 29. 20:00 hores. AUDITORIO REVISTA DE VARIEDADES Organiza y patrocina:Concejalía de Fiestas del Excmo. Ayto. de Crevillent.