Ir al contenido

Actualidad

RSS de Noticias

XV EDICIÓ DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE DANSES

XV EDICIÓ DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE DANSES

Crevillent (12/09/2019).- A l'Auditori de la Casa Municipal de Cultura tindrà lloc este dissabte el Festival Internacional de Danses Populars de Crevillent, que s'emmarca dins de les activitats programades amb motiu de les Festes Patronals i de Moros i Cristians . Enguany arriba la seua edició número trenta-cinc sent organitzat de forma conjunta pel Grup de Danses Pilar “Penalva i” la Regidoria de Cultura. L'entrada a l'Auditori Municipal és gratuïta, ja que el Festival està patrocinat integrament per la Regidoria de Cultura.

 

CIERRE INSTALACIONES MUNICIPALES

Debido a las condiciones metereológicas  y tras la decisión del Comité  Asesor del Plan de Emergencias de nuestro municipio, por parte de la Alcaldía se ha decretado el cierre de  las instalaciones de la Biblioteca Municipal y de la Casa de Cultura, por lo que a partir de este momento se procede al cierre de las mismas y a la suspensión de cualquier acto previsto en dichas instalaciones durante la tarde de hoy, jueves día 12.

 

El Concejal de Cultura: Jesús Ruiz Morcillo

CIERRE INSTALACIONES MUNICIPALES

DEBIDO A LA ALERTA ROJA QUE TENEMOS EN NUESTRO MUNICIPIO SE COMUNICA  EL CIERRE DE LAS INSTALACIONES DEL CENTRO JOVEN JUAN ANTONIO CEBRIÁN
DESDE EL CENTRO JOVEN JUAN ANTONIO CEBRIÁN SE COMUNICARÁN LAS ACTUACIONES A TENER EN CUENTA PARA EL VIERNES 13 DE SEPTIEMBRE 

CONCEJALA DE JUVENTUD

CIERRE INSTALACIONES MUNICIPALES

DEBIDO A LA ALERTA ROJA QUE TENEMOS EN NUESTRO MUNICIPIO SE COMUNICA  EL CIERRE DE LAS INSTALACIONES DEL CENTRO MAYORES PARC NOU DURANTE ESTA TARDE DE JUEVES

DESDE EL CENTRO DE MAYORES SE COMUNICARA LAS ACTUACIONES A TENER EN CUENTA PARA EL VIERNES 13 DE SEPTIEMBRE 


CONCEJALA DE DERECHOS SOCIALES Y MAYORES  Y DE INTEGRACION  Y COOPERACION


Els complexos esportius comptaran amb una ambulància

Els complexos esportius comptaran amb una ambulància

Crevillent (11/09/2019).- El passat mes de juliol es va firmar per part del regidor d’esports, Marcelino Giménez, i de l’empresa Vitalia el contracte per a la prestació de T.E.S. (tècnic en emergències sanitàries) per a les instal·lacions esportives. Des d’eixe moment i durant el mes d’agost es va començar a treballar per tal de millorar el contracte. L’objectiu per part del regidor era clar: que una ambulància tinguera presència durant la prestació del servei en lloc d’un utilitari, que només serviria per a traslladar al tècnic d’una instal·lació a una altra, com especificava en un primer moment el contracte.

Comunicat de l'Ajuntament de Crevillent relatiu a la preemergència d'Alerta Roja per al dijous 12.

Comunicat de l'Ajuntament de Crevillent relatiu a la preemergència d'Alerta Roja per al dijous 12.

A causa de la Preemergència Nivell Roig per Pluges, vents i tempestes, decretades per a la Província d'Alacant, l'Alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, com a Director del Pla d'Emergències Municipal, decreta la suspensió de les classes en tots els centres educatius del terme municipal de Crevillent, per a demà dijous, 12 de setembre.

A més, també es decreta la suspensió, de qualsevol activitat a l'aire lliure en el terme municipal de Crevillent, que es realitzen tant hui dia 11 de setembre com demà dia 12.

Des de l'Ajuntament es reavaluaran les actuacions a tindre en compte per a divendres que ve 13 de setembre.

Convocatòria de les ajudes a estudiants d'intercanvi.

Convocatòria de les ajudes a estudiants d'intercanvi.

Crevillent (10/09/2019).- El Butlletí Oficial de la Província publica en el seu número 169 corresponent al dia 05 de setembre, les Bases Reguladores per a la concessió d'ajudes econòmiques a estudiants universitaris amb beques en programes d'intercanvi internacionals per al curs 2018/2019 que concedeix l'Ajuntament de Crevillent. Aquestes bases es poden consultar en la pàgina web d'Ajuntament en l'apartat destinat a Cultura. Qualsevol dubte es pot realitzar  a la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó” en horari de matí de dilluns a divendres.