Ir al contenido

Actualidad

Comencen les obres per a la retirada del fibrociment en el CEIP “Párroco Francisco Mas”

Crevillent (02/08/2019).- Han començat les obres per a la retirada de fibrociment del programa de la Conselleria d'Educació i Cultura per a eliminar dels col·legis públics el fibrociment. Les obres que han començat en el CEIP “Párroco Francisco Mas” les està duent a terme l'empresa Cehemise i tenen un valor que ascendeix aproximadament a 6.000 € per a executar l'obra. La retirada d'aquest material es localitza en els baixants d'aigua del centre i per tant seran retirats per aquesta empresa.

Amb aquesta actuació s'elimina el fibrociment d'un nou col·legi a Crevillent. La retirada definitiva de fibrociment en els col·legis de Crevillent es complementarà quan es retire el del col·legi Miguel Hernández. Respecte a aquesta obra cal informar que l'obra ja està adjudicada a l'empresa “Esclapes e hijos” i que està a espera de rebre l'autorització final per a poder iniciar la retirada també del fibrociment en aquest centre educatiu.

Des de la regidoria d'Educació que dirigeix el regidor Jesús Ruiz es farà un seguiment intensiu d'aquests projectes per a aconseguir que finalment el fibrociment desaparega de tots els col·legis de Crevillent.

 

Empiezan las obras para la retirada del fibrocemento en el CEIP Párroco Francisco Mas

Crevillent (02/08/2019).- Han comenzado las obras para la retirada de fibrocemento del programa de la Consejería de Educación y Cultura para eliminar de los colegios públicos el fibrocemento. Las obras que han comenzado en el CEIP Párroco Francisco Más las está llevando a cabo la empresa Cehemise y tienen un valor que asciende aproximadamente a 6.000 € para ejecutar la obra. La retirada de dicho material se localiza en los bajantes de agua que tenía el centro y por tanto van a ser retirados por esta empresa.

Con esta actuación se elimina el fibrocemento de un nuevo colegio en Crevillent. La retirada definitiva de fibrocemento en los colegios de Crevillent se complementará cuando se retire el del colegio Miguel Hernández. Con respecto a esta obra cabe informar que la obra ya está adjudicada a la empresa Esclapes e hijos y que está a espera de recibir la autorización final para poder iniciar la retirada también del fibrocemento en este centro educativo.

Desde la concejalía de Educación que dirige el concejal Jesús Ruiz se va a hacer un seguimiento intensivo de estos proyectos para conseguir que finalmente el fibrocemento desaparezca de todos los colegios de Crevillent.